resul aksoy
Hectopat
Bilgisayarıma format attıktan sonra driverları güncelledim PC'yi yeniden başlattım fakat açıldığında klavye çalışmıyor. Sürücüde sorun olmuş büyük ihtimalle. Driveri silip tekrar yükledim tekrar format attım fakat çözülmedi. Bilgisayarım laptop.
Driverları nasıl güncelleştirdiniz?Bilgisayarıma format attıktan sonra driverları güncelledim PC'yi yeniden başlattım fakat açıldığında klavye çalışmıyor. Driverda sorun olmuş büyük ihtimalle. Driveri silip tekrar yükledim tekrar format attım fakat çözülmedi. (bilgisayarım laptop)
Driverları nasıl güncelleştirdiniz?
Aynı hata bende de oldu sanırım sorun eski driverların silinmemiş olması uzun süre araştırdım. Silmek mümkün değil ama cihazı kaldır deyip yeninden başlatırsanız olabilir ben öyle hallettim sorunu. Sıkıntılı olan klavyeye sağ tıklayıp özellikler deyip hata kodunun ekran görüntüsünü atarsanız daha düzgün yardımcı olabilirim.
cihazı kaldır diyip yeniden başlattım fakat olmadıAynı hata bende de oldu sanırım sorun eski driverların silinmemiş olması uzun süre araştırdım. Silmek mümkün değil ama cihazı kaldır deyip yeninden başlatırsanız olabilir ben öyle hallettim sorunu. Sıkıntılı olan klavyeye sağ tıklayıp özellikler deyip hata kodunun ekran görüntüsünü atarsanız daha düzgün yardımcı olabilirim.
Ah be abi neden Driver Booster'den sürücü kurulumu yaparsın ki?Sorun olmadan önce Driver Booster programıyla ama daha sonra yani sorun olduktan sonra donanım kimliginden aratıp manuel olarak yükledim fakat yine çalışmıyor.
haklısın ama olan olduAh be abi neden Driver Booster'den sürücü kurulumu yaparsın ki?
denedim fakat olmadıSağ tıklayıp cihazı kaldıra basın ondan sonra sistemi yeniden başlatın. Ben bu şekilde sorunu çözdüm. Ayrıca bu sorun tekrar tekrar yaşanabiliyor. Bu şekilde her seferinde düzeltmeniz gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.