Arkadaşlar bilgisayarım Kaspersky indirdikten sonra bozulmuştu. Mouse ve klavyem herhangi bir şekilde çalışmıyordu. Bende de shiftdelete.net adlı kanaldan format videosu açtım ve belleğimi hazırladım. Şu anda hazır durumda sorularım şunlar;
Bu format HDD ile SSD'ye de format atar değil mi?
Herhangi bir sorun olma ihtimali var mı?
Bilmem gereken bir şey var mı?
Olarak su an birazını yaptım ve benim orijinal Windows'um gidecek mi?
Ben HDD mi yani 1TB'lik seyimi bicimlendirdim bütün bölümleremi yapayim yoksa sadece 1 ine mi?
Bütün bölümleri biçimlendirip sildikten sonra mı kurarsam orijinal Windows'um gider mi?
Ben HDD mi yani 1TB'lik seyimi bicimlendirdim bütün bölümleremi yapayim yoksa sadece 1 ine mi?
Bütün bölümleri biçimlendirip sildikten sonra mı kurarsam orijinal Windows'um gider mi?
Windows Önyükleme Yöneticisi Windows başlatılamadı. Son bir donanım veya yazılım değişikliği 0 etn'ye neden olabilir. Sorunu gidermek için 1. Arkadaki kurulum diskinizi takın ve bilgisayar 2'nizi yeniden başlatın. dil ayar girişlerinizi ilmekleyin ve İleri'yi tıklatın. , 3. Bilgisayarınızı Onar'ı tıklatın Bu diske sahip değilseniz, yardım için sistem yöneticinize veya bilgisayar yöneticinize başvurun. Durum: OXCO00000f Bilgi: Gerekli bir aygıt bağlı değil veya erişilemiyor. ENTER-0S Seçimi ESC = UEFI Ürün Yazılımı ayarları