Format sirasinda sistem hatasi

CSM kapat.
Başka PCI Cihazı ROM önceliği'ni UEFI yap.
Ekran Alıntısı.PNG

Dediğim iki ayarı düzelt, tekrar temiz kurulum dene.
Teşekkür ederim, denedikten sonra döneceğim.
Tekrar merhaba. Dediğin şekilde format attğımda aynı hatayı aldım ve bir laptob dan usb kurtarma olusturdum. Onarım kısmında baslangıc onarım seceneği başarısız oldu başka bir seeçenek sunabilirmisin?
Ayrıca biosda görünen diskler kayboldu sadece boot manager adı altında ssd mi gösteriyor.
Şu an alakası varmı bilmiyorum ama bios pilini çıkarıp taktım ardından boot manager dan windowsa erişip bilgisayarı sıfırla seçeneğini deniyorum bu olmazsa tekrar uefi format deneyeceğim rufusda yaptığım uefi ayarlarım GPT - UEFI CSM YOK yaptım. Bu da başarısız olur ise uefi yerine normal windows kurulumu yapıcam.
Şuan dahiç bir usb bellek takılı değil ve pc yi açıp kapadığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat biosda yine windows boot manager yazıyor sanırım senin dediğin gibi uefi kurulum olduğu için normal.
Evet yine geldim malesef. Her açışımda mavi ekrana düşüyor yine ve tekrar başlatıp windowsu açıyor. Onarma işlemini katiyen yapmıyor. Şimdi normal windows kurulumu deneyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı