Merhabalar, sizden yardım istiyorum, olayı hemen özetliyorum(1 ay falan önce oldu olay 1 aydır böyle, GTA 5'e girmiyorum artık.).Bilgisayarımda bulunan 1-2 dosya yüzünden format attım. Format atarken Windows'un kurulu olduğu yeri (120GB SSD)temizledim fakat hard diskimi temizlemedim. Format attıktan sonra Driver Booster kullandım, ekran kartı Driver'ını güncelledim, restart atıp oyuna girdim. Oyuna girdiğimde çok akıcı oynadığım oyunda FPS'imin düştüğünü fark ettim. Sadece Online oynardım ve Online'a girince FPS'im şehir içinde 90'dan düşmezken 80'i geçmiyordu(ben GTA'da PVP oynadığım için ayarlarım değişikti yani Full Ultra'da değildi fakat yüksekti).En sevdiğim işi yapayım dedim ve hemen Hydra aldım fakat Hydra'da şehir içinde savaşırken benimle savaşan insanları tarıyordum ve birden FPS'im 60'ın altına düştüğünü gördüm. Ne yapayım ne yapayım dedim ve 2004 sürümünden 1909'a geçtim fakat sorun düzelmedi. Şimdi disk birleştirmeyi deniyorum. Sistemimi altta yazacağım.
Driver Booster tarzı programlar kullanmayın yanlış driver veya eksik driver yükleyebiliyor. Ben kullandıktan sonra sistemde bir zararını görmememe rağmen endişeye kapılıp pişman olup format atmıştım ama siz tam tersi format attıktan sonra kullanmışsınız
Bir bilgisayarcı olarak o tarz programlar ile yeni formatlanmış çok PC nin çöktüğüne şahit oldum özellik ile Driver yükleme falan yapmayın bu tarz programlar ile.