Format sonrası oyunlarda düşük performans

fromhell1

Megapat
Katılım
10 Ağustos 2017
Mesajlar
5.481
Makaleler
2
Çözümler
31
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Herkese merhaba, ağabeyim yeni bilgisayar aldığı için eski bilgisayarı benim oldu. Bana PC'yi verirken format attı. Ama şu anda 60 FPS alacağım oyunda 20 FPS alıyorum. Sebebi nedir?
Not: Tüm güncellemeler yapıldı ve Driverlar günel.
Sistemim: Intel Core i5 4200U
8 GB RAM
Intel HD Graphics 4400
120 GB SSD
Boşta kullanım değerleri ise şöyle:
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleme:
Maalesef ekran kartı modelin iyi değil çoğu oyunu galiba düşükte oynuyorsun ? DDU yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar manuel şekilde en güncel sürüme güncelle,Windows 10 sürümün kaç ?
 
Ekran kartınız var mı? Bunun için Windows butonuna sağ tıklayıp aygıt yöneticisine basın. Ordan Görüntü bağdaştırıcılarına bakın. Birde tam model adı yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim
 
Ekran kartım Intel HD 4400. Ve ağabeyim bu PC ile CS:GO'da düşük grafik+max çözünürlük (1366x768) ile sabit 60 FPS alıyordu.
DDU yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar manuel şekilde en güncel sürüme güncelle,Windows 10 sürümün kaç ?
Denedim, sonuç yine aynı. Windows 10 sürümüm 1803.
 
Ekran kartım Intel HD 4400. Ve ağabeyim bu PC ile CS:GO'da düşük grafik+max çözünürlük (1366x768) ile sabit 60 FPS alıyordu.

Denedim, sonuç yine aynı. Windows 10 sürümüm 1803.
Intel HD Graphics kötü bir ekran kartı.Hatta kart bile değil işlemcinin içindeki küçücük bişey.
Windows 10'da sorun yaşamanız normal geldi.Önceden bende yaşamıştım kasma.
 
Buradan 64 bit en güncel sürücüyü indirip yüklemeyi dene:
Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40]
Başlat--Ayarlar--Oyun tıklayıp sağ taraf açık olan kısmı kapalı yapıp hemen altındaki kutucuların işaretlerini kaldır. Normalde i5-4200U'nun onboard kartı ile en düşük ayarlarda 60 FPS alman gerek. Youtube'de herkes öyle değerler alıyor. Ayrıca Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri girip tasarruf modundaysa onu dengeli olarak değiştir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı