Format sonrası oyunlarda sorunlar oluştu

İşletim sistemi
Windows 10

Codeus

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attım. Ve bir yığın sorun oluştu.
Ne indirirsem indiriyim başarısız hatası diyor ya da 404 veriyor.
Minecraft oynarken CPU-Z %100 oluyor eskiden sınırsız FPS en iyi kalitede 400 FPS alırken sınırsıza aldığımda şu anda %100 CPU-Z oluyor 10 FPS bilgisayarın eski yükleme şekliyle bu değişmiş RAR değişmiş RAR'la iniyor hata veriyor ayrıca ayrı bir program kullanıyorum ona rağmen.

Format attıktan sonra sürücüleri yani driverları kurdunuz mu? Veya Drive booster gibi programlar mı kullandınız?
Format attıktan sonra sürücüleri yani driverları kurdunuz mu? Veya Drive booster gibi programlar mı kullandınız?

Veya kurduğunuz işletim sistemi ISO dosyasını nereden indirdiniz? ISO dosyasında da sorun olabilir çünkü. Hangi işletim sistemi kurdunuz?

Windows 10 pro

Veya kurduğunuz işletim sistemi ISO dosyasını nereden indirdiniz? ISO dosyasında da sorun olabilir çünkü. Hangi işletim sistemi kurdunuz
driver uygulaması yok
Windows 10 Pro kurulu geldi nerden nasıl kurdu bilmiyorum
windows etkin görünüyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı