Formatlanan bilgisayarda SSD görünüyor ama HDD görünmüyor

Freakasd

Centipat
Daha fazla  
Western Digital 240GB SSD aldım taktım formatladım Windows'u bu diske kurdum sıkıntı yok. Daha sonra hard diski de taktım şu anda aygıt yönetici hard diski görüyor ama bu bilgisayarda sadece SSD kullanılabiliyor. Hard diski de kullanabilmek için ne yapmalıyım?

Western Digital 240GB SSD aldım taktım formatladım Windows'u bu diske kurdum sıkıntı yok. Daha sonra hard diski de taktım şu anda aygıt yönetici hard diski görüyor ama bu bilgisayarda sadece SSD kullanılabiliyor. Hard diski de kullanabilmek için ne yapmalıyım?
Diski silip yol ismi vermemiş olabilirsiniz. Disk yöneticisi üzerinden yapın.

Orada da gözükmezse disk 0 1 2 falan var oralara sağ tıklayıp yabancı bilmem neleri al yazıyor ona tıklayın.

Disk yönetiminden hard diskinizi aktif hale getirin.

Disk yöneticisini atabilirmisiniz.
bu şekilde:

Disk yönetiminden hard diskinizi aktif hale getirin.

bu videoyu izledim bendeki harddiske sağ tıkladığımda hepsi gri yani hiçbirine elleyemiyorum.

Diski silip yol ismi vermemiş olabilirsiniz. Disk yöneticisi üzerinden yapın.

Orada da gözükmezse disk 0 1 2 falan var oralara sağ tıklayıp yabancı bilmem neleri al yazıyor ona tıklayın.
isim veremiyorum çünkü sağ tıkladığımda hepsi gri isim veremiyorum

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    98,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu şekilde:

Bu videoyu izledim bendeki hard diske sağ tıkladığımda hepsi gri yani hiçbirine elleyemiyorum.

İsim veremiyorum çünkü sağ tıkladığımda hepsi gri isim veremiyorum.
Hocam formatta yanlış bir şey yapmış olabilirsiniz. Bir de tekrar formata girip sadece o diske harf verip çıkmayı deneyin.

bu şekilde:

bu videoyu izledim bendeki harddiske sağ tıkladığımda hepsi gri yani hiçbirine elleyemiyorum.

isim veremiyorum çünkü sağ tıkladığımda hepsi gri isim veremiyorum
Hddye sağ tıklayıp silin. Silinen yere sağ tıklayıp yeni birim diyip baştan oluşturun.

@Freakasd bir format diskiniz var değil mi? Normalde de format atarken diskinizi sil tuşu ile silip yeni ile tekrar biçimlendiriyorsunuz. İşte yine sil işlemi yapacaksınız ama hard disk için sil tuşuna basacaksınız. Sonra da yeniye basmadan bilgisayarı yeniden başlatacaksınız.

Bu arada bunu format diskinden bilgisayarı açıp da yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı