Formattan sonra anti virüs kurulmalı mı?

• Konuyu başlatan Le197
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.031

Le197

Picopat
Daha fazla  
Yarın temiz kurulum yapacağım, temiz format atıp atma sebebim can sıkıntısı. Virüsleri çok iyi biliyorum; gerek linklerden, gerek indirdiklerimizden, gerek sitelerden... Bütün bulaşabilecek tehditlerden haberdarım. Normal kullanıcıyım; oyun oynarım ve canlı derse girerim, bilgisayara hiçbir şey takmam, bilmediğim sitelere girmem ve linklere tıklamam. Elimde 3 tane format var. Sizce yine de anti virüse gerek var mı? Virüsler başka hangi yolla bulaşıyor? Hiçbir linke bilmediğim sitelere tıklamadığım sürece bilmediğim yazılımlar ve korsan yazılım indirmeyeceğim için bir sorun olmaz mı yoksa yine de kullanmalı mıyım? RAM 4 GB.

Oyun oynamayacaksanız, anti virüs programının arkada açık olmasının bir önemi olmaz zaten. Kurun gitsin. Oyun oynayacaksanız da, oyuna girdiğinizde kapatırsınız.

Yarın temiz kurulum yapacağım, temiz format atıp atma sebebim can sıkıntısı. Virüsleri çok iyi biliyorum; gerek linklerden, gerek indirdiklerimizden, gerek sitelerden... Bütün bulaşabilecek tehditlerden haberdarım. Normal kullanıcıyım; oyun oynarım ve canlı derse girerim, bilgisayara hiçbir şey takmam, bilmediğim sitelere girmem ve linklere tıklamam. Elimde 3 tane format var. Sizce yine de anti virüse gerek var mı? Virüsler başka hangi yolla bulaşıyor? Hiçbir linke bilmediğim sitelere tıklamadığım sürece bilmediğim yazılımlar ve korsan yazılım indirmeyeceğim için bir sorun olmaz mı yoksa yine de kullanmalı mıyım? RAM 4 GB.
Windows Defender sizin için yeter. Paranızı boşa harcamayın.

Hocam Kaspersky kurmanızı öneririm , Windows Defender kesinlikle yeterli olmayacaktır.

"Bilinçli kullanırsan anti-virus'e gerek kalmaz" diyenleri anlamıyorum artık ,heryerden zararlı fışkırıyor ve daha bir Trojan'i bile bulamayan Defenderi öneriyorlar.

Son düzenleme:
Kaspersky Free zaten Windows Defender'dan daha az kaynak tüketiyor. (En azından bende öyle.)
Ondan dolayı her türlü Kaspersky kurmanızı tavsiye ederim.

Kaspersky Free zaten Windows Defender'dan daha az kaynak tüketiyor. (En azından bende öyle.)
Ondan dolayı her türlü Kaspersky kurmanızı tavsiye ederim.
Kaspersky free ye bütün bilgilerinizi yolluyorsunuz haberiniz olsun. O yüzden önermiyorum. ne gerek var boşuna kişisel bilgilerini vermeye

Sorun olmaz hocam antivirüs zaten cok CPU yer 4 GB RAM'de korsan kurmayin yeter.
Hocam emin misiniz ?
Ekran Alıntısı.PNG

Kaspersky free ye bütün bilgilerinizi yolluyorsunuz haberiniz olsun. O yüzden önermiyorum. ne gerek var boşuna kişisel bilgilerini vermeye
Kaynağı belirtebilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı