Formattan Sonra Görüntü Bozuldu

mertkoray

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Casper marka laptopum var. Normalde Win 7'ydi ben Win 8.1 yükledim. 1 hafta sonra falan ekranda renkler falan karıştı.(resmini aşağıya koydum)Win 8.1 den olur diye düşünüp tekrar geri Win 7 ye döndüm yine aynı sorunla karşılaştım. Ekranin bu şekilde olması fazla olmuyor günde 1-2 kez. Bunun üzerine laptopu 2 kez garanti servisine verdim. Bugün pc geldi fakat yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Donanımsal bir değişiklik olmamış.

Sadece işletim sistemini yenilemişler. Ben onlara tam derdimi anlatamadığım için sorunun videosunu da cekip yolladım dostlar. Sizce sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? Bu 3. aynı şikayetten gitmiş olacak. Laptopun parasını iade ederler mi acaba ? Cünkü Casper'dan bıktım artık. Yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

mpc-hc.png

Dostlar garantiye verirken Win7 Home Premiuma döneyim mi yoksa direk böyle mi vereyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverle ya da güncellemeyle çözümlenmez gene aynı sorunu yaşarsın, bir ekranda çizgiler çıkmaya başladıysa o ekran kartı hasar görmüş ve ömrünü tamamlamıştır, bunun başka bir açıklaması olamaz.

Servise verdim demişsin servis bu sorunu nasıl anlayamıyor ona da şaşırdım doğrusu. Sorunun çok açık ve net ekran kartından kaynaklanıyor, ekran kartı lehimlerin ısıdan veya başka bir sebepten dolayı zarar görmüş ve yapıları bozulmuş. Ancak reballing yöntemi ile geri kazanılabilir, oda en fazla 4 ay idare eder, 4 ay sonunda sorun tekrarlanır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı