Formattan sonra hoparlörden ses düzgün gelmiyor

Bugra Karabudak

Decapat
Katılım
14 Ekim 2020
Mesajlar
152
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Format atmak için bilgisayarcıya götürdüm, adam format attı. Pek bir sorun yoktu, sonra ses bir gidip gelmeye başladı. Düzgün çalışmıyor ses varken gidiyor, kulaklık takınca tanıyor çıkarınca ses hiç gelmiyor.
 
Driverlerinizi güncellediniz mi hocam? Eğer güncellediyseniz hala sorun devam ediyor mu?

Güncel ve devam ediyor ben onlara format atsinlar diye verdim Intel'in driver yukleme programini yuklemişler oda yanlış driveri kurmus simdi ne yapacağım bilmiyorum.
Kardesim Realtek HD Audio yöneticisini yükle ve ses driverlarını güncelle yükle.

Önce yanlış driveri silmeliyim ama nasıl sileceğim?
Intel'in driver asistan uygulamasin8 silersem bir şey olur mu?
 
DDU ile ses sürücüsünü kaldırın.
  1. DDU’yu buradan indirin.
    Display Driver Uninstaller (DDU)
  2. DDU’yu açarken güvenli moda geçin.
  3. DDU’yu açtığınızda önce seçenekler ekranı gelecek karşınıza. Buradan mavi ile işaretlediğim seçeneğe tik koyun. Bu işlem yerine cihazın internet bağlantısını kesebilirsiniz.
    ddusecenekleri.png
  4. Sonra karşınıza bu ekran gelecek. Burada kırmızı ile işaretlediğim yerdeki ayarları değiştireceksiniz. En baştaki seçeneği Ses Kartı olarak değiştirin. Ses Cihazını Seç kısmını da Realtek ile değiştirin.
    dduarayuzu.png
  5. Son olarak siyah ile işaretlediğim düğmeye basıp sürücünüzü kaldırma işlemini başlatın. Burada yeniden başlatmadan sürücüyü silerseniz yüksek ihtimalle sürücüyü kurarken aynı hatayı alırsınız. Bundan sonra Realtek sürücüsünü kurarken hata almamanız gerek.
    ddu.png
Bunu kurun:
 

Geri
Yukarı