Fortnite'da verilen ban kalkar mı?

Yer
Saratov
Arkadaşlar 8 ay önce ban yemiştim, yeni PC alıyorum, ban kalkar mı? İnternet paketi değiştirdim, IP adreslerim değişmedi, hep aynı IP geliyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fortnite anakart, işlemci, disk ve ekran kartını da yasaklıyor hileden ban yediğinde. Sisteminde bu eski bileşenleri barındırmıyorsan sıkıntı yaşamazsın.

Arkadaşlar 8 ay önce ban yemiştim, yeni PC alıyorum, ban kalkar mı? İnternet paketi değiştirdim, IP adreslerim değişmedi, hep aynı IP geliyor, ne yapmalıyım?
Eğer alacağınız PC'de eski PC'nizde kalan bir parçayı takarsanız yasağınız kalkmayabilir. Büyük ihtimalle donanım yasağı yemişsinizdir.

pc ile ne alaksı var hesap ban yer pc ban yemez.

yemez dimi.yanlışım varsa düzeltin
Fortnite'da bileşenlere ban atılıyor. Tabi hesabada atılıyor ama sen yeni bir hesap açsan bile artık o bilgisayar ile fortnite oynayamaz hale geliyorsun. Hileye kökten çözüm yani. Ama yeni bie bilgisayar ile oynanabiliyor. Hatta HDD degisimi ile de oynanabiliyor. Genelde banlar HDD serialine atılır. Ben ban yediğimde USB belleğe Windows kurarak Fortnite oynayabilmistim.

@A.E.G Yanlışın var, işlemci, ekran kartı, disk ve anakart bile yasaklanabiliyor. Biz Spoofer satışı yaptığımız zamanlar Fortnite için daha pahalı spooferlar satıyorduk, çünkü tüm seri numaralarını sıfırlıyordu, yalnızca disk numaralarını değil. Aynı bileşeni kullanırsa yine yasaklanacak, yanında yeni bileşenlerinin de sistem tarafından bloklanmasına neden olacak. Hesap zaten yasaklanıyor.

PC ile ne alaksı var? Hesap ban yer, PC ban yemez.
Bari bilmiyorsun yazma!
Banım kalktı artık eskisi gibi profesyonel oynayabiliyorum 2 günde arena'da 4,5k puan yaptım ancak herşey çok değişmiş map, oyundaki yerler falan moralim bozuldu.
250 TL'lik hesabımın gitmesine üzüldüm skinchanger bile kullanma gereği hissetmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…