Arkadaşlar 8 ay önce ban yemiştim, yeni PC alıyorum, ban kalkar mı? İnternet paketi değiştirdim, IP adreslerim değişmedi, hep aynı IP geliyor, ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım kimlikli ban atılabiliyor.PC ile ne alaksı var? Hesap ban yer, PC ban yemez.
Eğer alacağınız PC'de eski PC'nizde kalan bir parçayı takarsanız yasağınız kalkmayabilir. Büyük ihtimalle donanım yasağı yemişsinizdir.Arkadaşlar 8 ay önce ban yemiştim, yeni PC alıyorum, ban kalkar mı? İnternet paketi değiştirdim, IP adreslerim değişmedi, hep aynı IP geliyor, ne yapmalıyım?
Fortnite'da bileşenlere ban atılıyor. Tabi hesabada atılıyor ama sen yeni bir hesap açsan bile artık o bilgisayar ile fortnite oynayamaz hale geliyorsun. Hileye kökten çözüm yani. Ama yeni bie bilgisayar ile oynanabiliyor. Hatta HDD degisimi ile de oynanabiliyor. Genelde banlar HDD serialine atılır. Ben ban yediğimde USB belleğe Windows kurarak Fortnite oynayabilmistim.pc ile ne alaksı var hesap ban yer pc ban yemez.
yemez dimi.yanlışım varsa düzeltin
Bari bilmiyorsun yazma!PC ile ne alaksı var? Hesap ban yer, PC ban yemez.
Acaba nasıl ban yediniz? Bende oynuyorumda hile yapmamama rağmen içime hafif bir korku geldi ya ban yersem diyeArkadaşlar 8 ay önce ban yemiştim, yeni PC alıyorum, ban kalkar mı? İnternet paketi değiştirdim, IP adreslerim değişmedi, hep aynı IP geliyor, ne yapmalıyım?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.