Fortnite'ta dün gece olan Event hakkında ne düşünüyorsunuz?

Drivefast

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki dün akşam büyük bir konser vardı ve yeni birkaç şey tanıtıldı. Ne düşünüyorsunuz Event hakkında?

Kısaydı ama güzeldi.

Adamlar her seferinde çıtayı arşa zorluyor :) Diğer battleroyale oyunlarında şu kurgunun %10 u yoktur.

Fortnite bambaşka birşey. Mekaniklerini, grafiklerini, atmosferini sevmeyebilirsiniz ama adamlar etkinlik denince 1 numara kesinlikle.

Evennte vardım ilk defa Event'e kaldım ve eğlendim.

Event'i canlı izleyenler için müthiş bir Event oldu ama oyunda olanlar için bence video izlemekten farksızdı en azından bu travis scoot gibi hologram getirebilirlerdi.

Hikaye diye bir şey kalmadı.

Evet bende sıfır noktasına ne olacağını merak ederken konser verilmesi biraz garibime kaçtı ama bir yandan hikayeyi nasıl devam ettiriceklerini merak ediyorum en son Umut'da kalmıştık.

Event'i canlı izleyenler için müthiş bir Event oldu ama oyunda olanlar için bence video izlemekten farksızdı en azından bu travis scoot gibi hologram getirebilirlerdi.

Evet bende sıfır noktasına ne olacağını merak ederken konser verilmesi biraz garibime kaçtı ama bir yandan hikayeyi nasıl devam ettiriceklerini merak ediyorum en son Umut'da kalmıştık.

Ses kaydı konuldu umut hakkında, oda gitti büyük ihtimalle.
Video:Gitme Zamanı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı