Forum için önerilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mesajlarda haklısınız hocam bazı maddeler sadece madde olsun diye var.
Rahatsız oluyorum. Ve son olarak istenmeyen kategorileri gizlemek ve görmemek bu olursa onaylanabilir.
Konu gizleme zaten isteniyor, istiyorum.
Hatta kelime bazında filtre gelse hiç fena olmaz.

1. tam dediğiniz gibi değil de benzer bir düzenleme gelecek yer kısmına.

2. Ne gibi sorunlar bulunmakta?

3. Biraz daha açın, ne eklenmeli mesela?

1. düzenleme gelmeli. Güzel bir sistem var fakat çoğunu ben özellikle dikkat ediyorum virgüller ile pek iyi iş yapmıyor bence.

2. sunucu bence ağır geliyor şu sıralar pek yaşamadım fakat, yaşadığım oldu bir posta kutusuna bakmak için 2 dakika bekledim.

3. bunlara siz karar verin hocam. Siz daha iyi biliyorsunuz önerilerden birini değerlendirmek size kalmış.

3. Forum kuralları ve sözleşmenin değişmesi gerekir, insanların vakti olmayabilir ve bu forum ile bağlantıları kesilebilir. Bunun saçma ve uygulanamaz olduğunun kanaatindeyim.
4. Cinsellik ve mastürbasyon insanlığın vazgeçilmezlerinden bir tanesidir. Bu konu diğer konular kadar hassastır. O zaman jinekolog, seksolog ve cinsel eğitim terapistlerinin de olmaması gerekir.
6. İnsanlar hata yapabilir, katı kurallar baskıcı bir rejim yaratır, baskıcı rejim insanları bunaltır, insanlar bunalırsa forumda aktiflik düşer.
8. Her insanın müsaitliği sizin gibi gündüz değil, gecede olabilir. Bunu düşünmemeniz büyük eksiklik.
9. Modertörlerin ekstra yorgun olmalarından başka bir işe yaramaz. Bir saat gayet yeterli bir süre.
10. Beş dakikada bir isim değiştirmek ne kadar mantıklı, kişilerin isminin kalıcı olması forumda sosyalleşmeyi sağlar.

Maalesef, söylediğiniz çoğu tavsiye işe yaramaz. Daha çok üzerine düşünmeniz gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…