Forum için önerilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden? Aileniz mi izin vermiyor?

Kendinizle çelişmişsiniz, güzel. Her saat ortalama 100 konu açılıyor ve 20 dakikada bir onaylanmasını mı istiyorsunuz? Hayal ürünü.

Böylece troller daha da artacaktır. İsteğiniz bu sanırım

Çoğu boş öneri bence. Bir moderatör olarak değil de, üye olarak yorum yapıyorum.
Bu mesajlarda haklısınız hocam bazı maddeler sadece madde olsun diye var.
Rahatsız oluyorum. Ve son olarak istenmeyen kategorileri gizlemek ve görmemek bu olursa onaylanabilir.
Konu gizleme zaten isteniyor, istiyorum.
Hatta kelime bazında filtre gelse hiç fena olmaz.

1. tam dediğiniz gibi değil de benzer bir düzenleme gelecek yer kısmına.

2. Ne gibi sorunlar bulunmakta?

3. Biraz daha açın, ne eklenmeli mesela?

1. düzenleme gelmeli. Güzel bir sistem var fakat çoğunu ben özellikle dikkat ediyorum virgüller ile pek iyi iş yapmıyor bence.

2. sunucu bence ağır geliyor şu sıralar pek yaşamadım fakat, yaşadığım oldu bir posta kutusuna bakmak için 2 dakika bekledim.

3. bunlara siz karar verin hocam. Siz daha iyi biliyorsunuz önerilerden birini değerlendirmek size kalmış.

Forum için birkaç öneriler paylaşacağım, eleştiriye açık ve yöneticiler tarafından değerlendirmeye değer bir öneri olduklarını umuyorum.

Forumda küfür, argo ve yasaklı kelimeler otomatik tespit edilsin ve paylaşılmasın, otomatik mesaj düzenleme daha detaylı virgül ve birkaç kullanıma özen gösterilebilir.

Uzun zamandan girmeyen ve forumu bırakan kişilerin hesabı otomatik zaman aşımı nedeniyle silinsin ve bu sunucu için önemli olduğunu umuyorum.

Forumda cinsel içerikli, özellikle cinsel hayat olarak sevgili, mastürbasyon konuları silinsin ve onaylanmasın.

Rapor ile ilgili bilgi gelmeli, raporum Red mi yoksa onay mı olduğunu anlamak için posta kutusuna gelebilir.

Forumda hakaretlerin sonucu kesinlikle tam uzaklaştırma olmalı, belirli gün veya ay, yıl olmamalı.

Foruma moderasyon ekibi takviyesi yapılarak konuların erken açılması sağlanılabilir. Bir sürü hak eden insanlar var.

Konular saat gece 12'den sonra onaylanmamalı, sabah saat 8 de geri açılmalı.

Moderatör rütbelerine sahip kişiler tüm konuları gezmeli ve kuralları aykırı bir şey olmadığından emin olmalıdır.

Forum yöneticilerin daha çok ilgilenmesi gerek, bir çok sorun bulunmakta, bağlanamamak vs.

Her konu 20 dakika da bir onaylanmalıdır. Diğer konulara cevap gelme oranı çok daha yüksek olur.

Forumda yer isimli bölüme herhan gibi bir rastgele şey yazılacağına örnek: Adana, İstanbul gibi şıklar olmalı ve biz de şehrimize göre seçmeliyiz. Rastgele bir şey yazılmamalı.

Profil fotoğrafına Technopat simgesi eklenmeli.

Technopat rütbelerine özel YouTube katıl butonu ile destek takviyesi yapılmalıdır.

Profil fotoğraflarına GIF eklenmeli, isteyen kişiler ayarlardan GIF görme ayarını kapatarak hem dikkatini dağıtmamış olurlar hem de isteyenler görebilir.

Gizlilik ayarından ismimizi gizli yapabilmeliyiz örneğin: Anonim daha doğrusu anonymous gibi.

İsim değiştirme her 1 ay da yapılmalı. Süre çok yüksek.

Kurallara yeni şeyler eklenmeli. Yıllardır birçoğu aynı.

Foruma yeni kayıt olan kullanıcıların önüne direk Technopat kuralları sekmesi açılmalı ve onaylıyorum işaretlemeleri gerekmesi lazım.

Technopat'ın her yıl dönümü kutlanmalıdır. Özel hediye veya bir bildirim gelmesi oldukça iyi bir şey olacağını düşünüyorum, Technopat'ın evrimi ve değişimi gibi.

@MF @Recep Baltaş Umarım bu konuda ki bazı şeyleri değerlendirirsiniz ve olumlu sonuç verirsiniz.
3. Forum kuralları ve sözleşmenin değişmesi gerekir, insanların vakti olmayabilir ve bu forum ile bağlantıları kesilebilir. Bunun saçma ve uygulanamaz olduğunun kanaatindeyim.
4. Cinsellik ve mastürbasyon insanlığın vazgeçilmezlerinden bir tanesidir. Bu konu diğer konular kadar hassastır. O zaman jinekolog, seksolog ve cinsel eğitim terapistlerinin de olmaması gerekir.
6. İnsanlar hata yapabilir, katı kurallar baskıcı bir rejim yaratır, baskıcı rejim insanları bunaltır, insanlar bunalırsa forumda aktiflik düşer.
8. Her insanın müsaitliği sizin gibi gündüz değil, gecede olabilir. Bunu düşünmemeniz büyük eksiklik.
9. Modertörlerin ekstra yorgun olmalarından başka bir işe yaramaz. Bir saat gayet yeterli bir süre.
10. Beş dakikada bir isim değiştirmek ne kadar mantıklı, kişilerin isminin kalıcı olması forumda sosyalleşmeyi sağlar.

Maalesef, söylediğiniz çoğu tavsiye işe yaramaz. Daha çok üzerine düşünmeniz gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı