Forum karşılaştırması

Üyelik tarihim 2008, buradaki bazı kişiler daha doğmamıştı oraya üye olduğumda ama iktidar yanlısı olduğunu düşündüğüm sahibi ve yönetim yüzünden, ayrıca aktroll yuvasına dönmüş olması gibi sebeplerle bıraktım. Burada o tarz bir şey yok en azından.

1 tane var bu konuyu okursan forumdaki aktrolü bulursun.

Yanlış anlaşılmak istemem de burada bu durumdan yakınanların çoğunun en çok mesaj yazdığı kategori "Konu Dışı" kategorisi.

Kimsenin nereye mesaj yazacağına karışmak haddime değil tabii ama "çözüm üreten yok" diye yakınıp beklemektense elleri taşın altına koymak gerek.

Böyle konu dışında aynı şeyleri tartışmaya devam edersek olduğumuz yerde sayarız.
Açıkçası hep aynı hatalara ve sorulara cevap yazasım gelmiyor artık.

1 tane var bu konuyu okursan forumdaki aktrolü bulursun.
O kadar da olsun artık.🤣 En azından yönetim bu konuda iyi.

@cenkkk hocam yönetim göz açtırmıyor da hadi açtırdığını varsayalım. Üyeler bilinçsiz değil, gerekli tepkiyi gösteriyorlar paralı trollere. Denk gelmişsindir illaki.

Hepsi de bitti. Eskiden bilgisayardaki en ufak çözüme kadar çözen adamlar yok oldu. Şimdi sorun olduğunda konu açsam da yazan olmuyor. Millet ekşi sözlük-kızlar soruyor kıvamındaki konulara cevap yazıyor. Gerçek donanım sorunlarının çözümünü istiyorsanız İngilizceniz güzelse Tom's Hardware Forum'a gidin.
+TechPowerUp.

Forumdan Recep abi anlıyor. Yani diğer siteler gibi oldu bittiye getirmek yerine başında durup ilgileniyor, bu yüzden Technopat en iyisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı