AMD'yi sevmememin nedeni bende daha önce vardı fanı yapışmış işlemciye söktüğümde 5 pini kırıldı ondan beri kullanmıyorum.
AMD'yi sevmememin nedeni bende daha önce vardı fanı yapışmış işlemciye söktüğümde 5 pini kırıldı ondan beri kullanmıyorum.
İşte ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum.Neden sizin için mesaj sayısı bu kadar önemli? Neden sanki Metin2 çarı gibi kasılacak bir şey gibi bakıyorsunuz olaya?
Amacınız gerçekten mesaj kasmak ise doğru yere geldiğinizi düşünmüyorum.
Mesaj sayısı az olunca nedense benim dediğime inanmayacaklar gibi geliyor.Neden sizin için mesaj sayısı bu kadar önemli? Neden sanki Metin2 çarı gibi kasılacak bir şey gibi bakıyorsunuz olaya?
Amacınız gerçekten mesaj kasmak ise doğru yere geldiğinizi düşünmüyorum.
Doğru bilgi verdiğiniz sürece sıkıntı, size inanmayan kişidedir. Mesaj sayısının yüksek olması şart değil.Mesaj sayısı az olunca nedense benim dediğime inanmayacaklar gibi geliyor.
Mesaj sayısı az olunca nedense benim dediğime inanmayacaklar gibi geliyor.
Bunun şu an bir önemi yok. Zamanı geldiğinde belirtirsiniz. Yeter ki doğru öneriyi doğru yerde yapın. Doğru bilgi verin.Bu arada sevmediğim markaları diyeyim: Rampage, platoon, Power-Boost vb.
Bu arada sevmediğim markaları diyeyim: Rampage, platoon, Power-Boost vb.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.