Forum'da Atıp Tutan Kullanıcılar!

Katılım
11 Mart 2016
Mesajlar
26.062
Çözümler
201
Yer
Mersin
Merhaba, bir konuya değinmek istiyorum. Kanıtlayamayacağınız bilgileri savunmayın arkadaşlar. Resimdeki konuda arkadaş R5 3600'ün eski nesil oyunlarda ''drop'' sorununa neden olduğunu yazdı, ben de doğal olarak sorunun R5 3600'den kaynaklandığını kanıtlayan bir kanıt istedim ve cevap olarak ''Boş yapmanın anlamı yoktur, R5 3600 yeni nesil oyunları destekler'' yazdı. Gerçekten komik, forumda bu tür kullanıcılar fazlasıyla türedi. Sinirlenmemek elde değil.

Konu linki bu: Ileride hangi ekran kartı kullanmalyım? - Technopat Sosyal
Moderatör arkadaş arkadaşın mesajlarını silmiş, teşekkür ederim. Lütfen emin olmadan kesin bilgiymiş gibi konuşmayalım arkadaşlar. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz böyle yaparak.

Adsız.png
 
Son düzenleme:
Bu tür kullanıcıları rapor edebilirsiniz. :)
Ettim, moderatör arkadaş sağ olsun silmiş arkadaşın mesajını. :) İnsanın sinirlerini bozuyor ama bu tipler, ortaya yanlış bir bilgi atıyor düzgünce kanıt istiyoruz ''boş yapma'' diyor.
 
Ettim, moderatör arkadaş sağ olsun silmiş arkadaşın mesajını. :) İnsanın sinirlerini bozuyor ama bu tipler, ortaya yanlış bir bilgi atıyor düzgünce kanıt istiyoruz ''boş yapma'' diyor.
Kanıt konusuna değinmişken, yanlış bilgilendirme için bir mesajı raporladığınızda; nedenini de yazın. :)
 
Geçen gün sınıfta arkadaşım Pentium 4 2.9 GHz işlemciyi getirdi beraber bakıp eğlenip dalga geçiyorduk. Bir çocuk geldi elimizden işlemciyi kaptı oo işlemcimi o ben anlarım dedi sonrada bizim Pentium 4'e oo süper bu işlemci 2.9 GHz miş diyor bir anda bir kahkaha patladı bizde. Klasiktir bunlar. Gülüp geçin eğlenin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı