- Makaleler
- 51
Gerçek hayatınızda hiçbir işe yaramayacak sayılar için 4 sayfa mesaj yazmışsınız, yapmayın be dostlar. Zaman kaybı sadece.
Hocam bizim gibi yaşlanmış ağaçlar (Bilmiyorum ama forum coşmuş son zamanlarda. Eskiden hatırlıyorum 5000 mesaj üstü bile çok az insan vardı. Şimdi bakıyorum 15000 mesajlı insanlar dolu forumda ve hiçbirini de tanımıyorum.
Çok doğru bu arada. Önerimi yapıyorum 2-3 beğeni alıyor. Benden sonra gelen yüksek mesaj ve beğeniye sahip biri aynı öneriyi yapınca en az 3 kat daha fazla beğeni alıyor. Yani beğeni falan umurumda bile değil. Sadece ben bazen sistem toplama konuların 10-15 dakika vaktimi ayırıyorum, benden sonra gelen daha tanınmış bir kişi gelip sadece 1 parçayı önerse bile çok daha fazla geri dönüş ve beğeni alıyor. Özellikle gece buralarda takıldığım için umursayan bile yok. Konu açan arkadaş en azından mesajımı gördüğünü belirtse bile bana yeter. Sanki boşa uğraşıyormuşum gibi bir his oluyor.
Zaten bu forum en ünlü forumu, burada eğlenmek için, insanlara yardım etmek için geldim.
Ve zannettiğimden daha kötü çıktı, herkes yüksek mesajlı kişiye tapıyorlar.
Öyle 2 senede 10 kere anca gördüm ama takmadığımdan olabilir.Zaten bu forum en ünlü forumu, burada eğlenmek için, insanlara yardım etmek için geldim.
Hocam o yüksek mesajlı kişilerin çoğunu tanırım. Aslına bakarsanız çoğu (hepsi değil) iyi insanlar. Yani kötü niyetli mesajlar atmıyorlar. Tapanlara sözüm yok zaten. Onlar bir ayrı garip....herkes yüksek mesajlı kişiye tapıyorlar.
İnsanlar yüksek mesajlı kişilere tapmıyorlar, yüksek mesajlı birilerine tapma ihtiyacı duyuyorlar.herkes yüksek mesajlı kişiye tapıyorlar
Herkes demezseniz güzel olur. Ayrıca insanlar yüksek beğenili kişileri dinliyor diye yüksek beğenili kişilerin linçlenmesi saçma.Zaten bu forum en ünlü forumu, burada eğlenmek için, insanlara yardım etmek için geldim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.