Forumda beğeni haksızlığı

• Konuyu başlatan arcaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 6.868
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rahatsız olmuyorum. Sanırım siz bile anlamıyorsunuz.
Yüksek beğeni ve mesajlı insanlar istediklerini yazıyorlar ve binlerce beğeni alıyorlar ve ona katılıyorlar. Biri çok yararlı, hayatına çok şeyler katacak bir şeyler yazsan hiç kimse umursamaz.

Bu konuda haklısın dostum.
Mesela bir seferinde süper moderatör bir arkadaş yanlış bilgi vermişti ama 5 beğeni almıştı.
Doğrusunu söylememe rağmen 1 beğeni bile almamıştım. Forum böyle idare edeceğiz.

İnsanlar daha fazla mesaj ve beğeni sayısındaki insanların daha bilgili olduğunu düşünüyorlar, insanın doğasında var bu, güçlüyü takip etme dürtüsü. 2013'ten beri buradayım ama mizacım sert olduğu için çok beğeni almıyorum, fakat insanların kime beğeni attıkları konusuna pek takılmamak gerekiyor. Sen işini layıkıyla yerine getirirsen elbette ki beğeni sayın çok daha fazla artacaktır.

Çetelere denk geldin sanırım. DC'de falan da irtibat halinde olan hayatsız forum kullanıcıları var, hepsi birbirini pohpohluyor, birbirini etiketliyor.
Sosyalde bunu yapanlar var mı ve bunlara şahit oldunuz mu? Kimler acaba çok merak ettim.

...okumadan mesaj yapıyorlar beğeni kasmak için.
Bazen @246941 vb. kişiler çok hızlı mesaj attıkları için gözden kaçırmış olabilirler. Özellikle @246941 çok hızlı mesaj atıyor ve bazen mesaj atma süresini falan çok uzun diye eleştiriyor. O yüzden bu konuda yorum yapmayacağım.

Yapılması gereken şey bu beğeni sayısını gizlemek fakat bunu denediklerinde hiç iyi tepkiler alınmamıştı. Ben de dahil çoğu kişi beğenmemişti çünkü bomboş duruyor o taraf. Eğer o taraf doldurulabilirse kesinlikle beğeni sayısı gizlenmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı