sıcakcpu
Picopat
Yani şöyle açıklayayım, birisi bir konuda yardım istiyor, sistemini yazmış ve atıyorum Game Power veya Rampage PSU'su var. Sorun yazılımsal olsa dahi illa biri çıkıp o "C4" esprisini yapıyor. Bunun dışında, mesela biri "bilgisayarım kapandı, açılmıyor" diye yardım istemiş. Belli ki konu sahibinin canı sıkkın, kimse öyle bir durumda olmak istemez durduk yere. Gelip hemen altına soğuk su dolu bardak resmi atılıyor. Biraz sinir bozucu bir durum gerçekten. Ve istisnasız sürekli beğeni aldığını görüyorum bu gibi cevapların. Bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Forumda komik olmak yasaklansın demiyorum, soğuk su ve C4 esprisi de hiç yapılmasın demiyorum. Ama bazı kullanıcıların alakasız, önüne gelen her konuda bu espriyi yapmak için yarışması forumdaki nezih ortamı biraz zedeliyor bence.
Forumda komik olmak yasaklansın demiyorum, soğuk su ve C4 esprisi de hiç yapılmasın demiyorum. Ama bazı kullanıcıların alakasız, önüne gelen her konuda bu espriyi yapmak için yarışması forumdaki nezih ortamı biraz zedeliyor bence.