- Makaleler
- 8
Daha fazla
BOSS;
www.technopat.net
Böyle bir şey buldum;
www.technopat.net
www.technopat.net
Sizden gelenler;
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
alkislarlayasiyorum.com
www.technopat.net
www.technopat.net
RECEP BALTAŞ'TAN
www.technopat.net
Sizin de rastladığınız ilginç/saçma konular neler?
Berkehan Çepni Vakası
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...
Böyle bir şey buldum;
Tuzlu salatalık resmi
Salatalığı (Hıyarı) tuzlayıp bana fotoğrafını atar mısınız? Profil fotoğrafım yapacağım da. Gereksiz olduğunun farkındayım ama Google'da aradım taradım tuzlu salatalık bulamadım. Not: Tuz salatalığın üstünde olsun. ;)
Recep Baltaş Eğlenceli Montaj
Komik ve eğlenceli bir montaj yaptım, yorumlar mısınız? İlk denememdi:
Ekranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?
0-150 TL mouse pad önerisi
Arkasaşlar, dün CS:GO oynarken mouse Pad'imi ısırıp kopardım. Bana mouse pad öneriri misiniz? 0-150 TL.
Minecraft ekran kartını bozuyor mu?
Arkadaşlar iyi günler. Bugün yabancı bir video izliyordum ve çevirebildiğim kadarıyla minecraft bildiğiniz gibi karelerden oluşan bir oyun öyle ki minecraft oyunu zaman içerisinde ekran kartı zarar verebiliyormuş. Bunun nedeni oyunun ufak karelerden oluşması ve ekran kartının bunlardan dolayı...
uPlay crash sorunu
uPlay şu sorunu veriyor: Windows: Process Monitor raporu: http://www.mediafire.com/file/g3s67x3bvp50ffy/Logfile.rar/file Olay Görüntüleyicisi'nde gözükmedi.

15 Kişiye Saldırdım - Okul Kavgası
Bir video ile bir şarkının bu kadar denk düşmesi neyse sizin tekrar tekrar izleyeceğiniz. Ve gülmekten yerlere yatacağınızı umduğum bir video. Bu arada maviler sözelci diye düşünüyorum turan taktiği uyguluyorlar. Turuncular sayısalcı olabilirler.
Kasanın köşesine kafa çarpması sonucu içindeki parçalar zarar görür mü?
Arkadaşlar işaretlediğim bölgeye sertçe kafayı çarparsak içindeki parçalar zarar görür mü? Ekran kartı, anakart vb.
Teketek Kavgada ikinci gün sonuçları
Döner bıçağıyla gittim. Ben basket sahasına girer girmez arkadan biri boğazımı tutup yere yatırdı. Arkadaşlarıyla gelmiş gözlüyorlarmış. Yerde ağzımı suratımı haşat ettiler sol kolum kırıldı. Şu an karakoldayım suç duyurusu yapıyorum.
RECEP BALTAŞ'TAN
Video: Adnan Sikişenses
Röportajı yapan amcamın ufak dil sürçmesi sonucu felaket kaçınılmaz...