Forumda ısınabildiğiniz kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Selim C. kral adamdır, 200.beğenimi atmıştı zamanında... @Arda Dayıoğlu de keza aynı şekilde. @Jira ve @painkiller hocalarım da zamanının efsane moderatörlerinden. @bitwise hocam yazılım konusunda ümitsizliğe düşene veya sorusu olana el uzatır. @Neşeli Enginar hocamız da iyi bir insandır, özellikle konu dışı bölümünde dolaşmayı sever. @Furkan17TR hocamız da PS konusunda yardımcı olmuştur. Kendi PS'imi Jailbreak yapmamı sağlayan bir hocamızdır. @Murat5038 hocamız da güvenlik bölümünde çok yardımcı olmuştur herkese sağ olsun. @BilgisayarKurdu hocam da benim gibi eski AMD FX kullanıcılarına yardım etmiştir. @Motionless IN White hocamız da şu anda görevini sürdüren cana yakın bir moderatör hocamız bence. @Asım Demir hocamız da görevini layığıyla yapmıştır, onu da unutmayayım.

Etiketlediklerime ve etiketlemediklerime, yaklaşık 3 yıllık forum deneyimi için teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. :)

Ayrıca neden benim adım yok ya?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@Selim C. kral adamdır, 200.beğenimi atmıştı zamanında. @Arda Dayıoğlu de keza aynı şekilde. @Jira ve @painkiller hocalarım da zamanının efsane moderatörlerinden. @bitwise hocam yazılım konusunda ümitsizliğe düşene veya sorusu olana el uzatır. @Neşeli Enginar hocamız da iyi bir insandır, özellikle konu dışı bölümünde dolaşmayı sever. @Furkan17TR hocamız da PS konusunda yardımcı olmuştur. Kendi ps'imi Jailbreak yapmamı sağlayan bir hocamızdır. @Murat5038 hocamız da güvenlik bölümünde çok yardımcı olmuştur herkese sağ olsun. @BilgisayarKurdu hocam da benim gibi eski AMD FX kullanıcılarına yardım etmiştir.

Etiketlediklerime ve etiketlemediklerime, yaklaşık 3 yıllık forum deneyimi için teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. :)

Ayrıca neden benim adım yok ya?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beni çöp kutusuna atmak ha :( öyle olsun. :D.

Yazabileceğim çok fazla kişi var eski tayfadan. Şu anlık aklıma gelenler @Arda Dayıoğlu @Selim C. ve eski nickiyle Usman Aga. Kendileri çok kral adamlardır. Çoraplarımı bile emanet ederim onlara. Hatta şahımı bile.

@MWarfare hocam gittiği günden beri eski tadı alamıyorum ama forumdan. İlk Xeon sistemleri biz yayardık, biz toplardık zamanında, birisi topladığı Xeon sistemleri sattığını söyleyince forumdan gitti. :( 1.5-2 yıldır tekrar girmesini bekliyorum hocamın. Acaba şu an ne yapıyordur? 22 Temmuz 2018 tarihinden beri girmiyormuş foruma... Vay be...

@BilgisayarKurdu Nasıl unuturum seni hocam. Gözümde yerin apayrı yerde.
Dostum böyle güzel mesajlar çok mutlu ediyor insanı; son 3 gündür yeni bir işe başladığımdan akşamları uyku basıyor ve fazla ilgilenemiyorum forumla. Düzenim oluşunca akşamları ve hafta sonları eskisi gibi vakit ayıracağım yine. Düşünceli davranışından ötürü tekrar teşekkür ederim :)

Ben de buraya emek harcayan herkese; ısınmanın da ötesinde kaynıyorum :) Tek tek etiketleyince unuttuğu kişiler olabiliyor insanın, kimse darılıp gücensin istemiyorum.
Gönüllü olarak buraya emek veren herkese minnettarım. Paylaşmak çok yüce bir davranış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı