- Makaleler
- 22
Daha fazla
Konu başlığı yalnış sanırım, artık öyle düşünmeye başlıyorum, bu gelen mesajlardan sonra. Benim sorunum.Konu Kaspersky ancak konu içinde AVG, Avast, Comodo fanboyları doluşmuşKullanmadığınız kullanmayı bilmediğiniz yazılımlar hakkında yorum yapacağına fanboy denilen kişiler yorum yapması gerekirken diğer fanboylar toplaşmış. Kaspersky öneriliyor çünkü basit, hepsinden daha güçlü özelliklere ve zararlı tanımına sahip.
Ben de performanslı olduğunu biliyorum ki, bir zamanlar kullanıyordum.
Fakat benim konuda anlatmak istediğim şey farklı. Birkaç sayfa önce yazdığım mesaj vardı. Öneri isteyen arkadaş vardı. O da Kaspersky'ı beğenmediğini söylemişti. Diğer arkadaşlar da suçu öneri isteyen arkadaşa atmıştı. Neymiş, kolay olması lazım. Bakın bu UI olayı zevk ve tercih meselesi. Herkesin karışık dediği KDE bana kolay geliyor, kolay denilen Xfce'de 1 hafta tahammül edemiyorum. O cevapları gördükten sonra sabrım taştı ve konu açma gereği duydum. Yani konu tam olarak fanboyları hedef almıyor, şu üstte söylediğim, kendimin bile bilmediğim grupu hedef alıyordu. Hedef de almıyordu, sadece eleştirdim ve ortalık karıştı.