Forumda neden Kaspersky fanboyluğu var?

Avast AVG son zamanlarda kötü demiyorum Zaten'de dürüst olayım Kaspersky konusunda hemfikir değiliz onun yerine zonealarm daha iyi bir tercih benim için. :)

Testlerde sadece malware kullanılıyor Windows Defender bile iyi av Test'de bakılırsa ama bu testlere bakınca farklı sonuç alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman hem fikir değilsen hem fikir olmadığını yaz. Niye inatla siteye çamur atıyorsunuz onu anlamıyorum. Herkes sevmek zorunda değil. Bir sürü AV var, seç kullan birini.

Heralde benim fanboy filan olduğumu sandınız ve çıkıştınız.

Sen ne diyorsun abicim, bu adamın bir vasfı yok ya adam Shell atıyor çok basit bir şey yaptığı eminim bilgisayar hakkında hiç bilgisi yok. Ben bunu yapıp da bilgisayarı virüs kaynayan insanlar gördüm YouTube'da.

Sen neden konuşmuyorsun abi?

Ayyıldız Tim'i savunmuyorum, fakat zone-h kayıtları var. Sahte site olsa site isminden bariz bir şekilde anlaşılırdı.

Ayyıldız Tim'i savunmuyorum, fakat zone-h kayıtları var. Sahte site olsa site isminden bariz bir şekilde anlaşılırdı.

Sahte site demedim zaten yaptığı şey noredirect ile sitenin admin panelini bypasslıyıp siteye Shell atıyor bunu Windows 8 kullanıp içerisinde malwareler çekirdek yiyen kişilerde yapıyor adamın bir vasfı yok site sahte değil demiyorum gerçek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Böyle güvenliksiz admin paneli olan sitelere böyle Shell atıp efektli mefektli yapıyorlar çok bir vasifları yok yani.

Sahte site demedim zaten yaptığı şey noredirect ile sitenin admin panelini bypasslıyıp siteye Shell atıyor bunu Windows 8 kullanıp içerisinde malwareler çekirdek yiyen kişilerde yapıyor adamın bir vasfı yok site sahte değil demiyorum gerçek.

Böyle güvenliksiz admin paneli olan sitelere böyle Shell atıp efektli mefektli yapıyorlar çok bir vasifları yok yani.

Güvenlikli siteleri de hacklemişlikleri var?

Güvenlikli siteleri de hacklemişlikleri var?

Yukarıda bağlantı güvenli yazan siteler mi onların admin panelinde bidiyor bütün olay o güvenli değilse rahat rahat giriyorlar Kali Linux'de bunun için birçok araç var zaten yaptıkları şeylerin hiçbir vasfı yok adamlar kalideki araçları kullanarak sitelere Shell atıyor bu yani olay.

Konu Kaspersky ancak konu içinde AVG, Avast, Comodo fanboyları doluşmuş :) Kullanmadığınız kullanmayı bilmediğiniz yazılımlar hakkında yorum yapacağına fanboy denilen kişiler yorum yapması gerekirken diğer fanboylar toplaşmış. Kaspersky öneriliyor çünkü basit, hepsinden daha güçlü özelliklere ve zararlı tanımına sahip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı