- Makaleler
- 4
Neyi konuşayım?
Adam gelmiş saçma sapan konuşuyor neden bir şey söylemiyorsun ya?
Neyi konuşayım?
Güleceğim yoktu vallaha. Sağ olasın.Orada test edilen çoğu şeyler evet iyi fakat yaptıklarını malware testi bu testler zaten yeterli olsaydı YouTube'da test videoları olmazdı sesim kesilmedi bir süreliğine erişimim kısıtlandı.
Bununla ilgili bir sürü kanal var test kanalları ve emek harçayıp onlarda test videoları çekiyorlar kanallarına bu kanallar boşuna mı açılıyor bu testler yeterliyse? Sadece av teste bakmak yeterli değil diğer test videolarını inceleyerek bilgi edinmelisiniz öyle sadece av teste bakmakla olmaz bu iş.
Sende tam gömeyecek yer arıyordun bulmuşsun yeri tebrik ederim ama yemez.
Neye göre AVG iyi? AVG zaten Avast'ın testten bir şey anlamamışsın eminim sadece ne kadar klasörde dosya bırakmış onu kontrol etmişsinizdir gerisini izlememişsinizdir.
Avast sanki sadece veri topluyormuş gibi Avast'ı kötülüyorlar oysaki kullandıkları işletim sistemi bile donlarına kadar veri topluyor haberleri yok bence.
Madem o kadar gizlilik istiyorsunuz gitin Linux kullanın Android kullanmayın bir de WhatsApp olayı çıkmış gitiyor kullandığınız yazılımların gizlilik politikasını okuyup öyle yorum yapın bence.
Adam gelmiş saçma sapan konuşuyor neden bir şey söylemiyorsun ya?
Nerde yalanlamışım gözünü seveyim ya daha dediklerimi anlamıyorsun ben sana daha ne diyim ki gülüm.Uzun süredir forumda bulunan bir sürü kişi gördüğünüz gibi yanıtlarınıza güldü geçti. Artık bende öyle yapayım. Sizde bunları anlamaya çalışma isteği yok, ben doğru söyledim ne olursa olsun karşıdakini bir şekilde haksız yerini bulmalıyım, her ne kadar karşıdaki gelip koskoca kanıtları elime vermiş olsada ben elimde hiç bir kanıt olmadan yalanlamaya devam edeyim. Mantığı var.
Kaspersky'a laf atan benim zaten değil mi? Bunca kanıt ile. Hala anlamıyorsun, kabullen işte Kaspersky, Avast, AVG çok güçlü, güzel AV'ler. Hala inat ediyorsun. O kadar gözünün içine soktum, testlerin nasıl yapıldığını.Nerde yalanlamışım gözünü seveyim ya daha dediklerimi anlamıyorsun ben sana daha ne diyim ki gülüm.
Kaspersky'a laf atan benim zaten değil mi? Bunca kanıt ile. Hala anlamıyorsun, kabullen işte Kaspersky, Avast, AVG çok güçlü, güzel Av'ler. Hala inat ediyorsun. O kadar gözünün içine soktum, testlerin nasıl yapıldığını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.