Forumda olmasını istediğiniz özellikler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela "Benim Profilim" kısmına girdiğimde. Açtığım tüm konular olsa... Tabi mümkün mü böyle bir şey bilmiyorum.

Zaten var. Profilin > Son başlatılan konuları bul.

Abonesi olduğumuz konulara cevap yazıldığı zaman bize bildirilmesi güzel olur. Bu özellik varsa affola. Abone olduğum konulara şimdilik Hızlı Bağlantılar>Abone Olunan Konulardan bakıyorum.

Zaten var konulara abonelik. Sadece mail gelmiyor olabilir. Onu da halledeceğiz.

Profilde donanım özelliklerini, mobil telefon tercihini, konsol tercihini vs. belirten bir yer olsa ve biz bir tavsiye yaptığımızda direk oradan bakabilsek. Yoksa donanımların ne diye yazıp duruyoruz forumda. :)

Not aldık ama kesin olur diyemiyorum. Çünkü eklenti gerektiriyor.

Birisi bizim attığımız mesajı alıntı yapıp ta cevap yazdığı zaman bize bildirilmesi.

Zaten var. Konuya abone ol deyince çalışıyor fakat mail limitine takılıyız şu anda. Çözülecek.

Prisoner[OF]Games;150430 dedi:
Kesinlikle olmasını istediğim özellik şu: resimleri kendi pcmden yükleyebileyim. Yani başka bir siteye yükleyip onun linkini atmaktansa resim ekle butonu olmalı ve oradan seçmeliyiz eğer mümkünse olması gereken bir özellik:D

vBulletin 5 ve daha iyi bir sunucu ile olacak. Maliyetler maliyetler :)

Konuya cevap veren arkadaşların geneli hususi özellik istemiş script için. Yanlış anlamayın ama vBulletin scriptini kuracak çoğu kişinin kullanmayacağı özellikler var. Bunları eklemeleri demek sorgu sayısının artması demek buda scriptin hantallaşması demek. Recep Baltaş adlı yöneticimiz technopat.net sitesinde hangi özellikler olsun dememiş kullanılan vBulletin scriptini yazanlar yeni sürümde neleri eklesin diye sormuş. Bu dediklerinizi vBulletin yeni scriptine eklerse kimse plugin satamaz ve script yavaş olur :)

vBulletin artık birçok üçüncü parti script özelliğini kendi ekliyor ve milletin script satıp satamaması umurlarında değil. Ne dersek ekliyorlar sağolsunlar vB 5'e :)

Öneriler kapsamında sene sonu gibi vBulletin 5'e geçebiliriz.

CHIP'te ve Torrent sitelerinde olduğu gibi hesabımız açık kalsa çok iyi olur. Her seferinde hesabıma giriş yapmak zor oluyor.

Açmış olduğumuz konularımıza mesaj gelince "Bildirileriniz" adlı yerede bir uyarı gelmeli. Başkalarının konularının altında bir buton olmalı örneğin :" Abone Ol" vs. Bu butona tıklayınca yine dediğim gibi yeni bir mesaj gelince Bildirileriniz adlı bölüme bir bildiri / ileti gelmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı