Forumda olmasını istediğiniz özellikler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun için var işte o sınır :D

O zaman aile ortamını nasıl sağlayabiliriz ki ? Ben Recep Baltaş'a yardım istemek için PM atmayacaktım, Neden atacağımı da buraya yazmak istemiyorum kendisine söylemek istiyorum ama nasıl ? Yapamam çünkü PM sınırı var. Yardım isteseydim konu açardım. Sen bu işe çok basit bir cevap verebilirsin. Ama bu kesinlikle kötü bir düzen. Sosyal bir eksiklik. Moderatörler ne demek istediğimi umarım anlamışlardır. Bilmiyorum Donanımhaber, Chiponline gibi siteleri gördünüz mü ben o sitelerden kurtulmak için bu siteye geldim ancak böyle bir durumla karşılaştım. Saygılar.

Ozaman aile ortamını nasıl sağlayabiliriz ki ? ben Recep Baltaş'a yardım istemek için PM atmayacaktım,Neden atacağımı da buraya yazmak istemiyorum kendisine söylemek istiyorum ama nasıl ? Yapamam çünkü PM sınırı var.Yardım isteseydim konu açardım.Sen bu işe çok basit bir cevap verebilirsin.Ama bu kesinlikle kötü bir düzen.Sosyal bir eksiklik.Moderatörler ne demek istediğimi umarım anlamışlardır.Bilmiyorum Donanımhaber,Chiponline gibi siteleri gördünüzmü ben o sitelerden kurtulmak için bu siteye geldim ancak böyle bir durumla karşılaştım.Saygılar

Çok özel bir durumsa Recep Baltaş'a mail atabilirsin. Bu kadar basit.

Ozaman aile ortamını nasıl sağlayabiliriz ki ? ben Recep Baltaş'a yardım istemek için PM atmayacaktım,Neden atacağımı da buraya yazmak istemiyorum kendisine söylemek istiyorum ama nasıl ? Yapamam çünkü PM sınırı var.Yardım isteseydim konu açardım.Sen bu işe çok basit bir cevap verebilirsin.Ama bu kesinlikle kötü bir düzen.Sosyal bir eksiklik.Moderatörler ne demek istediğimi umarım anlamışlardır.Bilmiyorum Donanımhaber,Chiponline gibi siteleri gördünüzmü ben o sitelerden kurtulmak için bu siteye geldim ancak böyle bir durumla karşılaştım.Saygılar
Eğer "HAYATİ" bir önem taşıyan bir mesajınız varsa Boğaçhan Ülker 'in dediği gibi mail atabilirsin ya da "Forumda var olan ama çoğu kimsenin bilmediği" iletişim bölümünden yazabilirsin.

Çok özel bir durumsa Recep Baltaş'a mail atabilirsin. Bu kadar basit.

Technopat Foruma kaydolduğunuz için teşekkürler! Topluluğumuzun bir parçası olmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Forumumuzu herkes için okunur ve anlaşılabilir kılmak için Türkçe kurallarına önem vermekteyiz.

Forum ve Türkçe kurallarına uyduğunuzdan emin olun ;)

https://www.technopat.net/forum/internet-erisimi/2903-internet-forum-kurallari.html

En iyi dileklerimizle,
Technopat Forum

Yeni geldiğimde gönderilen otomatik cevaba bile hoşbulduk diyemiyorum dediğim an 500 mesaj yapıştırılıyor. En azından moderatörlerle pm açılabilir. Ben forumun iyiliği için söylüyorum ben de bilirim Recep Baltaş'a ulaşmasını. Yani baştan soğutur kullanıcıları bu durum bu bence gereksiz bir engel. Ha belki moderatörler şunun için eklemiş olabilir hani kullanıcı bağlansın foruma 500 mesaj atsın pm atabilmek için tamam güzel düşüncedir ancak bu böyle olmuyor makul bir sayıya indirilebilir mesela 200 mesaj veya 1 rütbe atlayınca vb. gibi.

Yeni geldiğimde gönderilen otomatik cevaba bile hoşbulduk diyemiyorum
Kardeşim afedersin ama sen ne içtin bu kadar? Bu bir otomatik mesaj. "Hoşbulduk" demek ne ya? Önceden bende hak vermiyordum bu sınıra 200 falan olsun diyordum ama şimdi gerçekten haklılar. Adamların bir bildiği var.

Kardeşim afedersin ama sen ne içtin bu kadar? Bu bir otomatik mesaj. "Hoşbulduk" demek ne ya? Önceden bende hak vermiyordum bu sınıra 200 falan olsun diyordum ama şimdi gerçekten haklılar. Adamların bir bildiği var.

Arkadaşım bende biliyorum otomatik mesaj olduğunu mecazi söyledim lütfen daha fazla muhattap olmak istemiyorum seninle.Daha fazla da konuyu kirletmeyelim

Rütbe sisteminin değişmesi, ana sayfadaki forumdan başlıklar kısmına daha fazla başlık eklenmeli. Birde şöyle koyu mavi renkte yada siyah beyaz bi tema eklense.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı