Forumda Yardım Edilmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oğuz Oda

Kilopat
Daha fazla  
Uzun bir zamandır Technopat kullanıcısı olarak bunu fark ettim. Son zamanlarda bir sorun yaşadım ve bunu bu foruma başvurdum. Fakat günlerdir uğraşmama rağmen kimse bir türlü ilgilenemiyor. Mesela GTX 1050 Ti sistemimde bir FPS Drop sorunu yaşıyorum. Fakat bir türlü yardımcı olan çıkmıyor. Halbu ki oyun içi değerlerimden tut HDD testinden, CPU-Z'deki bilgilerime varana kadar atıyorum. Ya kimse donanım hakkında bilgi sahibi değil ya da kimsenin umrunda değil. Bir de benimle aynı problemi yaşayan arkadaşların da konularına baktığımda da kimse bir türlü sorunu çözemiyor. Düşüncelerimi böyle paylaşmak istedim bunu bir şikayet olarak görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda haklısın, benimde bu tür problemlerim var, mesela konu açıyorum cevap yok, konuma mesaj yazan moderatör bile olsa geri dönüş yapmıyor, konularım onaylanmıyor, mesela bir anket yaptım, kadınlarla ilgili, onaylanmadı, belki doğru bir anket değildi, farkındayım, bari bir uyarı gelse bu konu açılamaz yanlış diye, ama yok, her neyse çok uzatmayalım, ağır ve galiz ifadeler kullanmak istemiyorum, vesselam.

Önce çıkar butonun amacı arkalara düşmüş konuları öne çıkarmaktır. Bu buton süs olsun diye değil. Sorunun çözüm bulana kadar öne çıkarabilirsin. Tabi ki suistimal etmemek kaydıyla. 24 saat geçmeden kullanmakta ceza sebebidir.
21.Konunuza henüz cevap gelmediyse konuya sürekli cevap atarak öncelik kazanmaya ya da dikkat çekmeye çalışmayın. Er ya da geç cevap verilecektir. Benzer şekilde kısa sürede cevap gelmeyince sitem etmek de ceza nedenidir. 24 Saat geçen konuda Öne Çıkar butonu kullanmak izinlidir. Cevap bekleyen sorular ve satış ilanları dışında Öne Çıkar özelliğini kullanmak yasaktır.

Belki de aynı konunun 1500 türevi forumda olduğu için cevap veren yoktur, ne dersin? Arama kısmına GTX 1050 Ti FPS Drop yazdığında çıkan sonuçlardan benzer problemi yaşayan var mı yok mu bakmanı tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı