Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...
uPlay şu sorunu veriyor: Windows: Process Monitor raporu: http://www.mediafire.com/file/g3s67x3bvp50ffy/Logfile.rar/file Olay Görüntüleyicisi'nde gözükmedi.
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?
Öncelikle eğer bu tarz konular yasak ise hepinizden özür dilerim. Sorunum mastürbasyon. 15 yaşımdayım ve şu berbat illetten artık kurtulmak istiyorum. Biliyorum çoğunuz burayı kızlarsoruyor'a çevirdiniz diyecek ama cinsellikle ilgili olan forumlarda ki üyelerin akıl sağlığının yerinde olduğunu...
Arkadaşlar P*rnHub adlı site corona virüsü ile savaş için tüm dünyaya bedava Premium üyelik veriyor. Siteden kayıt olup üyeliğinizi bir tık ile etkinleştirebilirsiniz.