Forumdaki garip insanlar

Paylaşmayıp içine atsa daha mı iyi? Çocuk bunlar. Güvenmiş, paylaşmış. İnsanlar birine derdini anlatırken çözüm beklemezler, göğsündeki sıkışıklığı boşaltmak isterler. Oraya yazmak bile insana iyi gelir. Size ne zararı var?
Biz küçükken içimize attık, ne oldu? Bizim zamanımızda senden büyük birine ''ölmek istiyorum'' filan deseydin ağzının üstüne tekmeyle vururlardı.

Biz küçükken içimize attık, ne oldu? Bizim zamanımızda senden büyük birine ''ölmek istiyorum'' filan deseydin ağzının üstüne tekmeyle vururlardı.
Her çocuğun aynı olmadığı gibi her nesilin özelliği de faklıdır. Şuan akran zorbalığı çok üst seviyede. Sizin içinize atmanız da doğru olduğunu göstermez, ama bunlar benim fikirlerim. Bizim zamanımızda ile başladığınız cümleye katılıyorum, haklısınız. O zamanlar sokakta oynardı insanlar. Şimdilerde ayfonum yok diye üzülen çocuklar büyüyor. Bebeklerin ellerine telefon verip ağlamaması için Enes Ağabeylerini izletiyorlar. Yanlış anlamayın beni, ben de okuduğum ve duyduğum zaman sinir oluyorum yeni nesil ergenlere. Ama bilge insanlar görmezden gelen insanlarmış. Bilgelik benim haddime olmasa da bir nebze çabalıyorum. Bakıp rahatsız olmaktansa anlamaya çalışıyorum, yok o da olmuyorsa görmezden gelmeye çalışıyorum. Yoksa benim de içimden ''Derdinizi öpeyim, utanın be!'' demek geliyor. Değiştiremeyeceğimiz bir şey için canımızı sıkmayalım.

O tipler genelde "en kötü şeyler beni buluyor, herkes mutlu ben neden değilim" diyen tipler. Ve ergen oluyorlar. Bir hikayesine bak, efkarlı sözler anlıyorsun ki sevdiği kız yüzüne bakmamış, tamam eyvallah ama sonra ki hikayesinde bir ton makyaj sürmüş, saçma sapan videolar çeken kızların videolarını paylaşıp "düştüm, aşık oldum" tarzı şeyler yazıyorlar. Bu tipler değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı