Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emojileri kullanacak olgunlukta üyeler olsa, eyvallah. Ama yok, bunu hepiniz biliyorsunuz.
Haklısın dostum. Onları bulsam Wikipedia'da sayfa açıp "İşte Her Şeyin Yerini Bilen İnsanlar" diye yazacağım.
Evet. Çok yerinde bir konu önüne gelen konuya gülücük atan var. Geçen şu konuyu açmıştım adam bu konuya bile gülücük atıyor tuhaf.

Tuhaf ötesi tuhaf. Tuhaf çarpı tuhaf. Tuhaf üzeri tuhaf. Off aynı yerde takılıp kaldım.

Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar türedi.

Eğer bir mesajı beğenmediyseniz ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız, mesajı alıntılayıp düşüncenizi ya da doğrusunu belirtin!
Düşünceye katılmayanlar için olumsuz parmak işaretini de emoji olarak getirirseniz, bu sorunu çözmüş, bundan muzdarip olan birçok kişiyi de bu durumdan kurtarmış olursunuz :)

Biri sinirlenip bilmem kaç ay önceki mesajımı bulmuş ona kahkaha ifadesi atmıştı, girdiği zahmeti görünce mutlu olup bilgisayar başında kahkaha atmıştım bende. Genelde bu ifadeyi atarak sinir ettiklerini sanıyorlar ama ben gördükçe şahsen daha çok mutlu oluyorum, demek ki bazı yaraları güzel kaşıyoruz :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı