Forumdaki herkesin orijinal takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın tekrar söylüyorum. Düşük sistem gereksinimli oyunlar o kadar pahalı olmuyor ama yüksek sistem gereksinimli oyunlar pahalı oluyor. Zaten iyi sistemin varsa parayı vermelisin. Kötü sistemin varsa o zaman belki korsan oynarsın. Ancak korsan hem bilgisayarına zarar verir hem de emek hırsızlığı olur.

Deprem vergileri ne oldu?
Şahsım kişisi: - Şimdi bunların hesabını verecek zamanımız yok.
Sakiller ülkesi Türkiye. Hepsi aynı kafa. Gerçekten ülkem adına üzülüyorum.

Benimde en sinir olduğum konu. Adam konu açıyor moderatörlerden birisi gelip "korsana destek yok" deyip konuyu kilitliyor. :( belki adamın alacak parası yok. Neden böyle yapıyorlarsa çok saçma.

Korsan kullanıp iki gün sonra arkadaşlar şu trojan bulaştı şu warm bulaştı diyip buraya konu açıyorsunuz çünkü. Sen ve senin gibiler bu hareketlerini büyük bir istikrarla sürdürüyor. İstediğini yap git piyasada satılan tüm ücretli oyunları uygulamaları korsan indir kullan, ama buraya gelip "arkadaşlar virüs çko krokunçççç" diyip konu açma.

"Param varsa gider marketten çikolata alırım, param yoksa gider marketten çalarım. Sorana da seni ilgilendirmez derim."
Aslında demek istedikleri şu; ben marketten bir şeyi çalsam yakalandığımda bana bir yaptırımı oluyor ama bir yazılım çaldığımda yaptırım uygulayan yok. Cezası yoksa hırsızlık yapmakta ve hırsız olarak anılmamda bir sorun yok.

Bunu demeye getirenlerin vicdani ve medeni gelişmişlikleri ortalama bir primattan fazla değil işte. Bir yaptırım uygulanmayacak olsa yarın bizim evlerimizi de soyarlar, arabamızı da çalarlar...

@temmuzz O deprem vergileri okunu atma işte. Zehirli o. En son geçen yıl Twitter'da bunu soran bir çocuk İzmir'de depremde öldü, arkasından denmeyen şey bırakmadılar.

Bu işlerin içinde olmayan çocuklar gelmiş orijinal kullan dediğimiz için kin besliyor, sen emek verip bir yazılım veya oyun yap, ben de onu kırıp millete ücretsiz dağıtayım, senin ve varsa ekibinin para kazanmasına engel olayım, nasıl fikir? Paran yoksa biriktir, biz işe girmeden önce oyunu almak için para biriktirirdik, kimse size korsan kullanmayın demiyor gizlice kullanın, fakat bir sorun olduğunda buraya konu açmayın. Oyun dediğiniz şey bir ihtiyaç değil bir hobidir, paranız yoksa hobi yapılmaz, diyelim ki fotoğrafçılık hobiniz var, nasıl fotoğraf makinesi çalıp bu hobinizi yapamazsanız oyun da aynı şey.

Benimde en sinir olduğum konu. Adam konu açıyor moderatörlerden birisi gelip "korsana destek yok" deyip konuyu kilitliyor. :( belki adamın alacak parası yok. Neden böyle yapıyorlarsa çok saçma.
Gitsin korsana destek olan bir forumda açsın o zaman konusunu. Burada kapatılacağını bile bile açmak saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı