Forumdaki Millie Bobby Brown hayranlığı

Güzel olduğu için olursun olmasına ama asıl böyle itici bi kıza nasıl hayran olursun?
İtici mitici bilmem de yani Allah vermiş güzelsin değilsin görecelidir, ee yani hayran mı olayım güzel kız diye. Saçmalık. Bilmediğim bir yanı vardır bilemem, güzel olduğu için PP yapmak saçmalıktan ibaret.
 
Mesela gerçek olmayan bir oyun karakteri😀

İsteyen istediği kişiyi sever. Sırf birini seviyor diye yaşı küçük demek çok saçma.
Kanka ben ne diyom sen ne diyon? Demek istediğim Millie'nin neden fanı olayım? Yani bana savunma bunları? Oyun karakterinin kim olduğuna bağlı senin dediğin. Mesela Arthur Morgan'ı veya Captain Price'ı neden sevmeyesin? Sevmek için sebep var ama sevmemek için bi sebep yok. Gerçek olmasına gerek de yok. Ama Millie sevmek için bi sebep yok. Sevmemek için sebep var. Fark bu. İyi geceler.

Güzel hatun. Aynı yaştayız, adamı hasta eder😍
Yaşıt olduğunuza emin misiniz? Hiç öyle durmuyorsunuz.
 
Son düzenleme:
Kanka ben ne diyorum sen ne diyorsun? Demek istediğim Millie'nin neden fanı olayım? Yani bana savunma bunları? Oyun karakterinin kim olduğuna bağlı senin dediğin. Mesela Arthur Morgan'ı veya Captain Price'ı neden sevmeyesin? Sevmek için sebep var ama sevmemek için bir sebep yok. Gerçek olmasına gerek de yok. Ama Millie sevmek için bir sebep yok. Sevmemek için sebep var. Fark bu. İyi geceler.

Bu senin sevip sevmemene bağlı değil. Oyunculuğunu sevebilir ya da samimi gelir ondan sever. Sırf seviyor diye de onlara yaşı küçük muamelesi yapamazsın. Zaten bu tartışılacak bir konu bile değil.
 

Geri
Yukarı