Forumu Bırakabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ilk katıldığım zaman ayrı bir zevk oluşuyordu, şu an DC sunucusundan farkı kalmadı.
 
Hadi hadi, bir 200 sayfa daha devirirsin sen. Böyle konu açıp kaçmana izin vermiyorum. Daha başlıktaki "biraz"a ulaşılmadı.

Forumda özleyeceğim sayılı şeyler arasında o konu ve konudaki kişiler, @Stebph, @strigoi ve diğerleri ile çok sağlam muhabbet etmiştik :)
 
Aranıza yeni katıldım, yaklaşık 2 aydır buradayım. Öğrendiğim kadar, sizler kadar olmasa da, öğrettiğim de oldu. Özellikle PC konusunda bilgim bayağı arttı, buradan yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Ben de gözlemledim, en azından ilk geldiğim zamanlara kıyasla, cidden ortamı biraz bozuldu. Önerdiği ürün kötü olduğu halde onu savunanlar mı dersiniz, başka birine hakaret eden mi dersiniz yoksa her mesajı açtığı, her konusu trol olan mı? Haklısınız hocam.
 
Moderatörler eski moderöterler kadar iyi değiller, çok saçma cezalar atıyorlar. Forumda son zamanlarda boş beleş kişilikler türedi ve kendilerini bir şey sanmaları forumdan uzaklaştırıyor. Bir zamanlar günde 4 5 saat takılırken, şu an 1 saat ancak katlanabiliyorum.
 
Kardeşim öyle konuşan yok. "SSD" kelimesini "ssd" yazdım diye bayağa tartışmanın ortasında ceza yiyorum. Abartıyoruz dediğimiz olay bu.
Hayır var. Şu konunun ilk mesajına bak silinmediyse.
Sizi kast etmedim ben.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı