O kişi benim. Bırakıyorum diyip 2 gün sonra geldim.Gerçekten son derece komik bir durum en son örneği de dün yaşandı. Sosyal'e kısa bir ara veriyorum bu konuda da gördüğünüz üzere arkadaş foruma gireceğini ancak daha az aktif olacağını söylüyor ama sadece bugün tamı tamına 57 mesaj daha yazmış. Madem forumu bırakmayacaksınız neden ‘'Bırakıyorum" konuları açıyorsunuz? İlgi çekmek amaçlı yaptığınız bu davranışlar hiç hoş değil…
Başlık "sosyal'e kısa bir ara veriyorum" kökten bırakacağını söylememiş.
Ver bana ilgi. Başka açıklaması yok.
Forumu gerçekten bırakanlara bir şey demem. Ama böyle kişilerin de yaptığı prim oluyor yani.
Ben de bıraktım ama sonra geri gelmek istedim. İnsanlar belki gidip geri dönmek isteyebilir.
Komik olan nedir? Öğrenmek isterim.
Verelim arkadaşların ilgisini. İlgiye muhtaçlar.
Bu olay biraz da foruma hayatı gibi bağlanmış kişilerde oluyor. Günlük 1 saatini hadi 2 saatini ayırırsın, cevap yazıp, yardımcı olup çıkarsın ama bu pandemi dolayısıyla insanlar neredeyse bütün saatini foruma ayırdıkları için bu tarz durumları normal karşılıyorum artık.
Bana forumu bırakıyorum gibi konular aşırı cringe geliyor, bildiğin cringelik şah damarlarım patlayacak gibi oluyor.
Üzücü bir tavır sergilediğimi düşünmüyorum. Bir moderatör olarak bu tür konuların forumun akışını ve düzenini bozduğunu düşünüyorum. Kişisel bir şeyleri duyurmak amaçlı profil mesajlarını kullanmak varken daha ön plana çıkmak için konu açılması pek hoşuma gitmiyor.Bir moderatör olarak sizden bu yorumu görmek beni açıkçası üzdü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.