‘'Forumu bırakıyorum" yalanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten son derece komik bir durum en son örneği de dün yaşandı. Sosyal'e kısa bir ara veriyorum bu konuda da gördüğünüz üzere arkadaş foruma gireceğini ancak daha az aktif olacağını söylüyor ama sadece bugün tamı tamına 57 mesaj daha yazmış. Madem forumu bırakmayacaksınız neden ‘'Bırakıyorum" konuları açıyorsunuz? İlgi çekmek amaçlı yaptığınız bu davranışlar hiç hoş değil…
O kişi benim. Bırakıyorum diyip 2 gün sonra geldim.

Bu olay biraz da foruma hayatı gibi bağlanmış kişilerde oluyor. Günlük 1 saatini hadi 2 saatini ayırırsın, cevap yazıp, yardımcı olup çıkarsın ama bu pandemi dolayısıyla insanlar neredeyse bütün saatini foruma ayırdıkları için bu tarz durumları normal karşılıyorum artık.

Merhaba, benim hakkımda konuşmalara açıklık getirmek isterim.
Bugün normalde foruma girmeyecektim bile ancak sanal makine ile Ubuntu kurmak vb. bir sürü soru vardı aklımda, sormak amacıyla geldim.
Sonrasında artık saçma sapan konulara cevap vermemeye karar verdim, forumda ilgi alanım dışında bölümlere yazmayacağım sadece.
Lütfen insanların içini dışını bilmeden yorum yapmayın.

Ver bana ilgi. Başka açıklaması yok.

Bir moderatör olarak sizden bu yorumu görmek beni açıkçası üzdü.

Forumu gerçekten bırakanlara bir şey demem. Ama böyle kişilerin de yaptığı prim oluyor yani.

:(

Ben de bıraktım ama sonra geri gelmek istedim. İnsanlar belki gidip geri dönmek isteyebilir.

Komik olan nedir? Öğrenmek isterim.

Teşekkürler <3

Verelim arkadaşların ilgisini. İlgiye muhtaçlar.

Üslubunuz benim açımdan kırıcı, lütfen biraz düzeltin.

Bu olay biraz da foruma hayatı gibi bağlanmış kişilerde oluyor. Günlük 1 saatini hadi 2 saatini ayırırsın, cevap yazıp, yardımcı olup çıkarsın ama bu pandemi dolayısıyla insanlar neredeyse bütün saatini foruma ayırdıkları için bu tarz durumları normal karşılıyorum artık.

Ne yazık ki öyle, Valorant oynarken ölünce bile aralarda buraya giriyorum sanırım kafayı sıyırdım.

Bana forumu bırakıyorum gibi konular aşırı cringe geliyor, bildiğin cringelik şah damarlarım patlayacak gibi oluyor.

:(

Bugün: Arkadaşlar forumu bırakıyorum.

Yarın: O Paraya masaüstü toplanır.

Bir moderatör olarak sizden bu yorumu görmek beni açıkçası üzdü.
Üzücü bir tavır sergilediğimi düşünmüyorum. Bir moderatör olarak bu tür konuların forumun akışını ve düzenini bozduğunu düşünüyorum. Kişisel bir şeyleri duyurmak amaçlı profil mesajlarını kullanmak varken daha ön plana çıkmak için konu açılması pek hoşuma gitmiyor.

@Gabe Newell Gülmeyin, gidip 57 mesajın hepsinin teknik destek, Linux konuları olduğuna bakıp, benim hakkımda yaptığınız yanlış yorumdan dolayı utanın.

O ne hocam öyle. Ben de günde 6-7 mesaj yazarak aktifim diyordum kendime 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı