‘'Forumu bırakıyorum" yalanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuda daha az aktif olacağım yazmışsın, ertesi gün 57 mesaj. Sence de burada bir tuhaflık yok mu? Sen öyle deyince en azından birkaç gün aktif olmazsın diye bekliyor herkes. Kimse utanılacak bir tepki vermemiş.

Bu arada, şu ana kadar kim "forumu bırakıyorum" diye konu açtıysa, birkaç hafta sonra foruma geri döndü. Tamamen bırakanlar hiçbir şey söylemeden bırakıyor, çünkü gerçekten burada bulunmak istemiyorlar.

Sana karşı özel bir kinim yok bu arada, sadece düşüncelerimi paylaştım.
Haklısınız, 57 mesaj abartı ancak mesajlara bakacak olursak neredeyse 2 adet konu üzerine mesajlar.
Birisi bir arkadaşın teknik sorunu, çözmesine yardım ettim.
Öbürü Linux vb. sorularım.
Az sonra konu açacağım, kendinize iyi bakın.

Üzücü bir tavır sergiliyorsunuz.
Bir üye olarak ben de konu dışında açılan saçma sapan konuların benim açtığım tek bir adet bırakıyorum konusundan daha fazla bozduğunu düşünüyorum.
Profil mesajı o an sinirle aklıma gelmedi haklısın.
Olay sadece sizin bu tür konu açmanız değil. Özellikle sizi hedef falan almıyorum yanlış anlaşılmasın. "Konu Dışı" kısmını kişisel duyurular için kullanmayı doğru bulmamakla beraber bu tür konu açan kişilerin çok fazla ön plana çıkma arzusu olduğunu düşünüyorum. İstemeden üzdüysem kusura bakmayın.

Sadece düşüncemi açık bir dille dile getirmek istedim.

Bu konu benim adıma açılmış.

Konuya açıklık getirmek amacıyla bu konuyu açıyorum.
Konu kilitlenmesin, konuşup görüş belirtelim. :)

Ben dün o mesajı atarken Sosyal'de saçma sapan konuları görüp böyle bir karara vardım, sabah kalktığımda içimde bir anlık hevesle sanal makineye Linux kurma isteği geldi. Ayrıca yaptım ve başardım.
Bu konu hakkında aklıma takılan şeyleri buraya yazdım, sonrasında burayı ne kadar sevdiğimi ve bırakmak istemediğimi fark ettim.
O an kararımı "Hoşuma giden konulara cevap vereceğim." şeklinde değiştirdim.

Bugün resmen linç yemiş gibi hissediyorum, teşekkürler. @Gabe Newell

@Gabe Newell Beni bugün o konuyu açarak bir kere linçledin, yetmedi neden ayrıca gidip daha ilk konularımdan birini atıp daha da linç yememi sağlamaya çalışıyorsun ki?

Umarım kendimi açıklayabilmişimdir.
@SuiCast @Lord Raiden @Ma'at @Yener K. @qGhosT @körbiginar @TÇB @hadwiger @The G.O.A.T @Enes3078 @KojiroHyuga04 @BattalGazininTorunuVanku @Ramazan Ö @Prime777 @Hd6850 @MESs¹¹ @24099 @Vavien. @Şükrü Ali Ögel @yigidyum @326001 @Yehetto

Açtığım ilgili konu:

Bu forumda herkes birbirinden bir şey öğrendiği için bence.
Mesela ben @Gabe Newell Hocamdan nasıl insan linçlenir öğrendim sağ olsun 🥰🥰🥰

Ayrıca saygı için, karşındakinin yaşını bilmiyorsun mesela Hocam de geç.
Belki bu konuda size fazla yüklenmiş olabilirim fakat yaptığınız bu hareket gerçekten hoş değil. Madem bırakacağınızdan emin değildiniz neden böyle bir konu açtınız? Bana göre bu ilgi istemekten başka bir şey değildir. Ayrıca ‘’O an kararımı "Hoşuma giden konulara cevap vereceğim." şeklinde değiştirdim.’’ şeklinde bir ifadede bulunmuşsunuz ben anlamadım kim neden hoşuna gitmeyen bir konuya cevap verir ki? Sonuç olarak uzatmanın bir manası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı