‘'Forumu bırakıyorum" yalanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzücü bir tavır sergilediğimi düşünmüyorum. Bir moderatör olarak bu tür konuların forumun akışını ve düzenini bozduğunu düşünüyorum. Kişisel bir şeyleri duyurmak amaçlı profil mesajlarını kullanmak varken daha ön plana çıkmak için konu açılması pek hoşuma gitmiyor.

Üzücü bir tavır sergiliyorsunuz.
Bir üye olarak ben de konu dışında açılan saçma sapan konuların benim açtığım tek bir adet bırakıyorum konusundan daha fazla bozduğunu düşünüyorum.
Profil mesajı o an sinirle aklıma gelmedi haklısın.

Beğeni olduğu zamanlar daha fazlaydı. Kimse hakkında konuşmuyorum fakat beğeni olduğu zamanlar güzel beğeni kasıyordunuz. Gitmesi güzel oldu.

@Gabe Newell Gülmeyin, gidip 57 mesajın hepsinin teknik destek, Linux konuları olduğuna bakıp, benim hakkımda yaptığınız yanlış yorumdan dolayı utanın.
Size göre ‘’ara vermek’’ ne demek oluyor? Siz bu kategorilere yorum yazınca ara vermemiş mi oluyorsunuz? Güldürmeyin Allah aşkına, söyleyecek bahaneniz kalmamış…

Size göre ‘’ara vermek’’ ne demek oluyor? Siz bu kategorilere yorum yazınca ara vermemiş mi oluyorsunuz? Güldürmeyin Allah aşkına, söyleyecek bahaneniz kalmamış…
Arkadaşım bu konu hakkında az sonra bir konu açacağım orda sana cevap vereceğim, o zamana kadar kendine iyi bak olur mu?

@Gabe Newell Gülmeyin, gidip 57 mesajın hepsinin teknik destek, Linux konuları olduğuna bakıp, benim hakkımda yaptığınız yanlış yorumdan dolayı utanın.
Konuda daha az aktif olacağım yazmışsın, ertesi gün 57 mesaj. Sence de burada bir tuhaflık yok mu? Sen öyle deyince en azından birkaç gün aktif olmazsın diye bekliyor herkes. Kimse utanılacak bir tepki vermemiş.

Bu arada, şu ana kadar kim "forumu bırakıyorum" diye konu açtıysa, birkaç hafta sonra foruma geri döndü. Tamamen bırakanlar hiçbir şey söylemeden bırakıyor, çünkü gerçekten burada bulunmak istemiyorlar.

Sana karşı özel bir kinim yok bu arada, sadece düşüncelerimi paylaştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı