Forumun çok monotonlaştığını düşünüyorum

2 yıl öncesinden açmışım konuyu be. :d

Şu nasıl diye dediğin konu eğer bilgisayarsa evet öyle olmalı, adam geliyor Zeiron Turbox PC atıyor buna "hmmm bir düşüneyim belki alabilirsiniz seversiniz" denmesini beklemeyin.

Hayır mesela soruyorsun bu nasıl diye aşağıda 2 kişi farklı birey öneriyor ikisi de birbirine zıt düşüp saçma bir ürün kanıtlama yarışına giriyorlar.

Kitle cok kotulesti forumda, ben 11-12 yasinda iken burasi mukemmeldi. TR'de zamanla egitim kotulestikce internet cope sardi. Technopat prime donemleriydi o yillar.

Haklısınız. Yaşadığım teknik sorunlar hakkında birkaç konu açmıştım, bazılarına cevap gelmedi bazıları da çözülemedi. Fakat bakıyorum 'Liseye yeni başlayacaklara tavsiyeler' gibi alakasız konulara onlarca mesaj geliyor.

Ben en fazla günde 15 dk geçiriyorum. Eskiden 1 saati geçik kullanırdım ama dediğiniz gibi hep aynı konular gibi hissettiriyor.

Forumda boş konular 20 sayfaya kadar çıkarken RAM konuları gibi konular en fazla 2 sayfaya gidiyor ama yine de sorun çözülmüyor. Forumun amacı artık eğlence oldu bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…