Forumun çok monotonlaştığını düşünüyorum

Yani? İnsan eleştirmek istiyorsa eleştirir. Sen de ona göre kendine çekidüzen verir ya da umursamazsın.
Art niyetle yapılan eleştiriden bahsediyorum, sırf gıcıklığına mesela. Yoksa eleştiriye karşı biri değilim, eleştiriler sonucu gerekli dersi alırım ve dikkat ederim.

Anlattığım olayı başka şekilde anlamayın lütfen.

Art niyetle yapılan eleştiriden bahsediyorum, sırf gıcıklığına mesela. Yoksa eleştiriye karşı biri değilim, eleştiriler sonucu gerekli dersi alırım ve dikkat ederim.

Anlattığım olayı başka şekilde anlamayın lütfen.

Dediğim gibi. Ya çekidüzen verirsin ya da umursamazsın.

Evet yeni bir tane daha hayalinizdeki araba konusu açıldı. Hayalinizdeki araba, masaüstü fotolarınız, kaç yaşındasınız vs. ne yapacaksınız anlamıyorum ki bunları. Ne işinize yarıyor sırf konu olsun diye açılıyor ama bir manası yok. Hadi bir olsun tamam konuştuk bitti ama aynı konuyu bilmem kaç kere açıyorlar.
Bir tane masaüstü fotoğraflarınız diye konu açılsaydı en başta, çok daha güzel olurdu.

Konular onaylanıyor ama sonra çok geçmeden kilitleniyor neden? Eleştiriyi kaldıramadığınız için mi? Yoksa başka bir sebepten mi?
Mesela bu mesajınız bir sebep. Olayı monotonlaşmadan konuların neden kilitlendiği sorusuna kadar çektiğiniz için.

Konular onaylanıyor ama sonra çok geçmeden kilitleniyor neden? Eleştiriyi kaldıramadığınız için mi? Yoksa başka bir sebepten mi?
Moderatörlerin alakası bile olmayan konular da kapatılıyor, benim tartıştığım biri olmuştu konu ırkçılığa kadar gidince kapattılar doğal olarak.

İlk üye olduğum zamanlarda forum beni bayağı içine çekmişti, günümün önemli bir zamanını burada harcıyordum. 2020'nin ortaları ve 2021'nin başları gibi forum da kalitesizleşmeye başladı. Sürekli üyeler ayrılıyordu, gereksiz yere cezalar veriliyordu. Toxic insan sayısı gittikçe artıyordu ama hiçbir şey yapılmıyordu. Cevabı bir Google aramasıyla öğrenilebilecek şeyleri soruyorlardı, bu sebepler insanların forumdan bıkmasına veya bırakmasına sebep oldu. Bir düzenleme gelmez ise forumun kalitesi iyice düşecek ve saçma sapan konular ile baş başa kalacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı