Forumun yarısı 21 yaşında

Forumda 2 aydır karşılaştığım bir olay bu. Yeni kayıt olan arkadaşlarımızın neredeyse hepsi 21 yaşında. Bu kadar çok olamaz ve bir kişi daha gördüm yaşı hakkında yalan söylemiş. Yaşınızdan mı utanıyorsunuz? Çünkü bu kadar 21 yaş olması imkansız ve yaşını büyütme olayı uzun süredir var.
İlk açtığımda 2000 yapayım sonra kullanmaya başlarsam düzeltirim demiştim. Düzeltilmiyomuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SİLİCİ Hayır gayet doğru forumu çok aktif kullanan çoğu üye 19 yaşı geçemiyor nerdeyse büyük bir kısmı 13-10 arası.

Yaşı 20 üstü aktif üye günlük 10-20 pek geçmiyor.

Forunun yaş ortalaması küçük yani değiştirmenin manası yok.

Aktif olanlara bakarsak.

Aktif yüzdeleri:

79% 10-19 arası.
11% 19-24 (üniversiteliler) arası.
10% 25 yaş üstü.

Son zamanlarda çok fazla toxic insan görmeye başladım.

Boş espriler ve boş laflar.

Espri yapıp sonuna (!) koymalar falan. Göz ardı etmek de istemiyorum ileride yararlı bir şey yapacak olursa diye.

Nasıl çözeceğiz ufacık bir fikrim bile yok.

12-13 yaş asosyal olanlar özellikle dediğim kategoriye giriyor.

Bu mesajıma örnek vereyim dedim. Bu kadar ölü bir espriyi yapacak kişi en fazla 13 yaşında olabilir. Espri bile değil.

1640534170341.png

İlk açtığımda 2000 yapayım. Sonra kullanmaya başlarsam düzeltirim demiştim. Düzeltilmiyormuş.

Rapor yolu ile doğru yıla alabilirsiniz.

Çoğu 10-14 yaşında, hepsi her şeyi biliyor. 20 bin TL sistem tavsiyesi isteniyor, hemen o 21'likler GT730'lu sistem öneriyor. Çok ilginç kafalar. 🤓

Katılıyorum.

Bu mesajıma örnek vereyim dedim. Bu kadar ölü bir espriyi yapacak kişi en fazla 13 yaşında olabilir. Espri bile değil.

Eki Görüntüle 1252624

Rapor yolu ile doğru yıla alabilirsiniz.

Katılıyorum.
60% 10-13 yaş arası.
19% 14-19 yaş arası.
11% 19-20 yaş üstü.
Kalan kesim (10%) 21 üstü.

Forumun bana kalırsa yarısından fazlasının ortalaması 11 veya 12.

Kendi alıntımı okuyabilirsin.

Vallaha ben 2018'de laptop için işlemci değiştirme önerisi amacıyla buraya kayıt olmuşum, 1 2 konu açmışım. Sonra bir daha haberim yoktu buradan. Sonra Donanım Haber'de elektroniğe merak sarmıştım. Ardından yavaş yavaş buraya kaydım ve buradayım. Neyse, 2018'de açmama rağmen şu anda 18 yaşındayım ve üniversiteye gidiyorum. İstediğim bölüme girdim ama dersler daha ilk seneden çok zorlamaya başladı. Ne yapacağımı çözemedim. Nereden başlayacağını da çözemedim zaten. Neyse bu da böyle dursun burada işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda çok fazla toxic insan görmeye başladım.

Boş espriler ve boş laflar.

Espri yapıp sonuna (!) koymalar falan. Göz ardı etmek de istemiyorum ileride yararlı bir şey yapacak olursa diye.

Nasıl çözeceğiz ufacık bir fikrim bile yok.

12-13 yaş asosyal olanlar özellikle dediğim kategoriye giriyor.
Boş espri konusunda laf etmeyin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı