Forza Horizon 4 Demo Duyuruldu

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Son yılların tartışmasız en iyi açık dünya araba yarış oyunu Forza Horizon'un dördüncü oyununu denemek için fazla beklememiz gerekmeyecek. Forza Horizon 4 Demo ilerleyen saatlerde kullanıma açılacak. Hem sisteminin oyundaki performansını merak edenler hem de Horizon ailesini daha önce denememiş olanlar için güzel bir fırsat.

41731237_2192544414120963_5617167424680886272_o.jpg

Forza Horizon 4 Demo Al - Microsoft Store tr-TR

Minimum sistem gereksinimleri:
Screenshot_20180912-224311_Chrome.jpg

Son düzenleme:
Bakalım 300 TL'lik neyi var. The Crew 2 gibi olmasın. :p
The Crew 2 gibi olmasının imkanı yok, Forzanın en kötü oyununda bile Crew'deki araç kontrolünden fersah fersah iyidir. :melek:

Merak edenler için demo boyutu 28.07 GB.

Son düzenleme:
İ7 7700K, RX 480 8 GB(CF kapalı) ve 16 GB RAM ile 2K yüksek ayarlarda(MSAA kapalı) akıcı oynadım demoyu. Sabah işe çıkmadan önce demonun başındaki karma yarışı oynayabildim, akşam ekran görüntülerini konuya eklerim.

İlk 10 dakikayı falan videoya çektim gece yüklemeye bırakırım. MSAA 2X dışında tüm ayarlar yüksekte ~80 FPS verdi. Bence yeterli bir sayı.
sistem.PNG

Şu an yemin ederim TC2 200 TL etmez ama bu 300 TL eder. İndirimde alırım. Bi' de Driving Force oh mis.
Yükledim videoyu:
Grafik ayarları 3:10'da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulduğum bence düzeltilmesi gerekilenler:
1- Yarış direk başlıyor, geri sayım yok.
2- Sienna ile giderken ses ve gösterge vites değiştiriyor sonra vites geçiş animasyonu gerçekleşiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bana gore en iyi oyun degil. Grafik VS. belki ama ben modifiye ve hikaye olmayan yariş oyunlarindan pek hoşlanmiyorum.

Testlere baktim. Eger 45 FPS sizin icin yeterliyse -ki oynadigim yaris oyunlarindan tecrubelerim bir yaria oyunu icin 45 FPS gayet akici- GTX 1050 TI ile MSAA kapali ve AA bir tik kisik Ultra 45 FPS oynamak mumkun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı