Forza Horizon 4 donuyor

• Konuyu başlatan Wayx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.492

Wayx

Hectopat
Yer
LTFM
Merhaba arkadaşlar, oyunda hiç böyle bir şey yoktu NVIDIA'nın driver güncellemesini yaptım bu Forza Horizon 4 bir anda donuyor çökmüyor arkada oyun çalışıyor ekran kartını resetliyorum olmuyor, işin kötüsü yarış bitirince daha çok oluyor bitirdiğim yarışı yine yapıyorum. Bunun çözümü nedir cevap verirseniz sevinirim.

Vallahi ben hiçbir sürümde sorun yaşamıyorum bu olay nasıl çıktı bilgim de yok.
Valla hocam arkadaşla aynı anda aldık bilgisayar ben HP Victus 16-D1023, o Monster Abra A5 V19.2.5 aldı, bilgisayarlar arasında sadece benim ramlerin ddr5 olması farkı var iki bilgisayarda I5-12500 ve 3050ti a sahip. Hani tek bende olsa desem sıkıntı da dün girdik oyuna beraber ikimizinde donuyordu ben 522.25'i indirdim işte atmadı beni, bugün onda da deneyeceğiz. Umarım çözülmüştür.

Benim cihazda da aynı sorun oluyor hocam, ilk oynadığım zamanlar sorun olmuyordu. Oyunda 30 - 40 saat yaptıktan sonra oynadığım zaman oyun donup atıyor.
Bayağı araştırmıştım ve sanırım explorer.exe adlı uygulamayı kapatınca bu sorunu düzelenler var. Bunun için Forza Fix adlı bir uygulama indiriliyordu. O uygulama ile oyundayken explorer.exe kapatılabiliyormuş. Ben henüz denemedim.
Başka bir çözüm olarak da oyunu pc den tamamen silip yeniden yüklemek olduğundan bahsedenler de var. Henüz bunu denemeyen arkadaşlar deneyebilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı