Forza Horizon 4 Standart Edition iş görür mü?

Herixa

Hectopat
Katılım
7 Ekim 2019
Mesajlar
4.325
Çözümler
23
Merhaba, kafa dağıtmak için gireceğim. Oyunda geçireceğim en fazla süre 100-150 saat civarlarında olur diye tahmin ediyorum. Sizce standart edition yeterli olur mu ve ultimate editionun ayrıcalıkları neler?
 
Şahsen Full DLC ile satın almak daha güzel olur, VIP ekstra adalar ve oyuna başlarken tam 100+ araçla başlayacaksınız bu da sizi oyun başında paranız yokken bayağı bir tutacak.

Eğer oynamak istersenizde Discord adresimiz şu; UZfqSncSsj

Bizde yeni insanlar arıyoruz :D
 
100-150 saat için Standart versiyon yavan kalabilir. Ultimate versiyon içerisinde 2 adet DLC bulunuyor her biri sindire sindire oynarsanız 10-15 saat kadar içeriğe sahip. Eğer uzun süreli oynamayı düşünüyorsanız Standart sizi kesmeyebilir.
 
Standart Edition + Hoşgeldin Paketi ile 100 saati devirdim. Sonlara doğru baymaya başladı. Paketi almasaydım süre biraz daha düşerdi herhalde.

Yalnız oyunun yarısını arkada podcast dinleyerek oynadım. Bunu da hesaba katsanız iyi olur. Sırf podcast dinlemek için girdiğim bile oluyordu.
 
Dün Standart Edition aldım. Daha 4 saatim var ve 30-40'ın üzerinde araca sahibim. Para kazanmak çok kolay. Toplam 1.5M para kazanmışım 4 saatte(yaklaşık 1.5 saati başlangıç hikayesi ayarları yapma ile falan geçti). Eğer sadece araba alır takılırım diyorsanız Ultimate Edition'a gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı