Tseenka
Kilopat
Daha fazla
Lego tarzında arabalar falan varmış diye okumuştum da ondan sormak istedim mesela ne gibi özel araçlar son olarak bunun hakkında bilgi verir misiniz *
Forza Horizon almayı düşünüyorum arkadaşlar, standart Edition ve Ultimate Edition farkı nedir? Sadece arabalar ve harita mı? Sizce hangisini almalıyım? Standart: 92 TL, Ultimate: 150 TL![]()
Anlıyorum.. Kararsız kaldım şimdilikLego modu var Horizon'un, sevdiğimi söyleyemem ama seven bir kesim de var.
Araçlar için de şöyle söyleyebilirim, arabaları seven ya da meraklı birisi değilseniz ve oyunu sadece.
Yarış yapmak araç sürmek için oynayacaksanız sizin için pek bir şey ifade etmez, fazladan getirdiği kazanç hariç. Ama belli başlı araçlar var, tabii ki tamamı aklımda değil ama tarihe bir şekilde yazılmış araçlar ve özel araçlar olarak geliyor Ultimate Edition'da.
Bütçe varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Bana kalırsa ekstra ücret vermeye değmez çünkü oyunda her şeye sahip olunca sıkmaya başlıyor.Ultimate Edition:
Lego haritası, servet adası gibi haritalara sahip oluyorsunuz. Lego araçları aşırı güzel fiziğe sahip, ayrıca Ultimate'e özel araçlar da var. Pagani zonda, drift araçları, Rally araçları vs.
Standart sürümde onlara erişemiyorsun ama Ultimate Edition'da da kazanma hissi vermiyor oyun. Direkt bir sürü arabayı veriyor sen garajına ekliyorsun, ayrıca Ultimate sürümünde süper şans çarkı ve ekstra hediye araba da veriyor.
Ben aslında klasik araçlar ve ferrari lamborghini dodge vs bunlar için istiyorum oyunu. Standartta var değilmi bunlar ?Bana kalırsa ekstra ücret vermeye değmez çünkü oyunda her şeye sahip olunca sıkmaya başlıyor.
Haaa. Yani şey mi diyorsunuz. Standart alırsan özel araçlara oyun parasıyla alman gerekir. Ama Ultimate alırsan bütün özel arabalar anında hesabına verilir mi demek istiyorsun?Bana kalırsa ekstra ücret vermeye değmez çünkü oyunda her şeye sahip olunca sıkmaya başlıyor.
Bende onlar için istiyorum.Ben aslında klasik araçlar ve ferrari lamborghini dodge vs bunlar için istiyorum oyunu. Standartta var değilmi bunlar ?
Katılıyorum, bu yüzden Standart veya Deluxe alacağım. Deluxe'da bile fazla ödül var gibi geldi. Başlar başlamaz bir sürü araba, hediye almak oyunun hevesini kaçırır. Welcome Pack alacaktım onu bile almam.Ultimate Edition:
Lego haritası, servet adası gibi haritalara sahip oluyorsunuz. Lego araçları aşırı güzel fiziğe sahip, ayrıca Ultimate'e özel araçlar da var. Pagani zonda, drift araçları, Rally araçları vs.
Standart sürümde onlara erişemiyorsun ama Ultimate Edition'da da kazanma hissi vermiyor oyun. Direkt bir sürü arabayı veriyor sen garajına ekliyorsun, ayrıca Ultimate sürümünde süper şans çarkı ve ekstra hediye araba da veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.