Forza Horizon 4 yapılabilecek şeyler

hacimantvv

Kilopat
Arkadaşlar Forza Horizon 4 oyununa Gamepass ile sahip oldum ve yükledim. Sonbahar sezonuna kadar geldim. Bu oyunda daha bir acemiyim? Bu oyunda yarış harici ne var?
Arkadaşlarla ne tarz şeyler yapılabilir? Arkadaşlarla modlu bir şekilde oynayabiliyor muyuz?

Sezonlar sizden bağımsız olarak değişir sürekli. Haftalık mücadeleler olur, onları yapabilirsiniz. Otobanda başkalarına hava atabilirsiniz aracınızla. Çevrimiçi yarışlara katılıp derece yapabilirsiniz. Arkadaşınızla dolaşabilirsiniz. Yani oynadıkça yapacak bir şey buluyor insan kendine. Size kalmış biraz da.

Hocam, Online olarak pek çok seçenek var. Görevler var. Yarışlar var. Oyun içi görevler de var.

Diğer oyuncularla birlikte buluşmalar yapabilirsiniz. Forza Türkiye adı altında bir Discord sunucusu mevcut, dediğim yere katılırsanız her gün birkaç kişi sesli konuşma kanalında oluyor. Siz de onların yanına katılarak oyun içerisinde onlarla buluşabilirsiniz. Bazen sunucu yönetimi tarafından belirlenmiş bir gün ve saat oluyor. O vakitlerde çok kalabalık buluşmalar ortaya çıkabiliyor. Bunlar bir yana eğer sürüş yeteneğinize güveniyorsanız oyun içerisinde dereceli yarışlara katılarak oyundaki en yüksek rütbe olan GrandMaster'e ulaşmayı deneyebilirsiniz. Uzun ve zevkli bir süreç olur, tavsiye ederim.

Gamepad ile mi klavye ile mi daha kolay?
Ben de klavye ile oynuyorum. Bir keresinde PS4 gamepadi ile oynamayı denemiştim ve bana çok zor gelmişti. Gamepad ile oynamaya alışık olmadığımdan böyle oldu sanırım. Deneyim ve keyif açısından gamepad size daha iyi sonuçlar verir çünkü klavyede yarım gaz, direksiyonu çok az çevirme gibi olayları yapmak zor oluyor. Yine de en son karar sizindir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı