Yarış oyunu sevmiyorsunuz herhalde. Gayet güzel oyun.Aldım 4 saat kendimi oynamaya zorladım, oynayamadım bıraktım.
Forza Horizon 4'te 10 saat oynayıp sıkılmıştım en fazla 30 saat dayandım,pek önermem yani o paraya gidip yemek yiyebilirsin.Soru gayet açık. 144Hz ekranlı RTX3050 Ti bir bilgisayarım var. Almaya değer mi?
Fazla yarış oyunu oynamadım ama oynadıklarımı FH 4 haricinde beğenmiştim.Yarış oyunu sevmiyorsunuz herhalde. Gayet güzel oyun.
Ben Game Pass'te 3 ay oynadım bitirdim. Sonra gittim Steam'den 30 vererek tekrar satın aldım. O kadar düşün.Fazla yarış oyunu oynamadım ama oynadıklarımı FH 4 haricinde beğenmiştim.
Sevmeme sebebinizi anlayamadım açıkçası. Nesini sevmediniz? Ne bekliyordunuz?Forza Horizon 4'te 10 saat oynayıp sıkılmıştım en fazla 30 saat dayandım, pek önermem yani o paraya gidip yemek yiyebilirsin.
Değer fakat bazen 30 liraları görüyor. İleriki indirimlerde bu ihtimali gözden geçirin.
Ben de Ultimate Edition aldım 2 saat bile zor dayandım o kadar düşün yani.Ben Game Pass'te 3 ay oynadım bitirdim. Sonra gittim Steam'den 30 vererek tekrar satın aldım. O kadar düşün.
Sevmeme sebebinizi anlayamadım açıkçası. Nesini sevmediniz? Ne bekliyordunuz?
Kişisel bir mesele ya oyun mevzusu benim için araba yarış oyunlarına fazla merakım olmadığı için bana pek eğlenceli gelmedi,CarX Drift Racing Online bu oyuna göre daha eğlenceli geldi mesela.Ben Game Pass'te 3 ay oynadım bitirdim. Sonra gittim Steam'den 30 vererek tekrar satın aldım. O kadar düşün.
Sevmeme sebebinizi anlayamadım açıkçası. Nesini sevmediniz? Ne bekliyordunuz?
Ciddi misin acayip tadım kaçtı şu an.
Daha erken olma ihtimali yok mu tekrar? Sömestr bitmeden alabilsem iyi olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.