Foxconn G31MV Ekran kartı uyum sorunu

• Konuyu başlatan Mertcan Başel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 8.237
M

Mertcan Başel

Ziyaretçi
Arkadaşlar HD 7790 ekrankartı aldım. Yeni 600 watt güç kaynağıda aldım. Markası ve modeli ocz 80 plus. Ekrankartını başka bilgisayara taktık ve çalıştı. Güç kayanğınıda başka bir HD7870'de test ettik. Ondada çalıştı. Kendime GTX 550 Ti ekrankartını taktım oda çalışmadı. Bilgisayarım intel pentium e5200 işlemci, 3 gb ram, anakartım Foxconn G31MV/G31MV-K'dır. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.

Sorununuzu güzel bir biçimde dile getirememişsiniz. Anlamakta güçlük çektim ben.
GTX 550 Tİ kendi sisteminizde çalışmadı ise anakartınızda bir sorun olabilir. Sorununuzu tam olarak anlasam yardımcı olacağım ama anlatamadınız.
Yeni alınan PSU ve GPU'nun olayla alakasını bile çözemedim yani .d

Arkadaşlar şöyle özetliyim. Yeni aldığım 600 watt psu ve hd 7790 ekrankartını bilgisayara taktım. Çok şükür ikiside sağlam ve çalıştı. Fakat benim anakartımın atx modeli arkadşımda vardı. Onda denedik çalıştı. Bende çalışmadı. Acaba anakart ekrankartını desteklemiyor olabilir mi? Eğer öyleyse aldığım yer Vatan'daki arkadaşlar hep her ekrankartı ve anakart uyumludur diyor. Bu nası işdir ? Anlıyamadım. Anakartım budur.

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000377

Son düzenleyen: Moderatör:
z87 deluxe anakartını al bence çalıştırır diye düşünüyorum :)

Ya sen ne içiyosun arkadaşım ? Aklından çıkanı kulağın duyuyormu ? E5200 işlemciye Z87 Deluxe , sen neyif kafasını yaşıyorsun ?

Adama söylediğin anakart 7** civarlarında fiyatla satılıyor. Arkadaş zaten sistemi o paraya güncellemiş sen ne çıkıp Z87 al diyorsun.

Boş iş yapma zevklede şikayet ediyorum yanlış bilgi vermekten. 3'dür görüyorum bu boş yorumlarını 2 tanede saçma sapan konu.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar şöyle özetliyim. Yeni aldığım 600 watt psu ve hd 7790 ekrankartını bilgisayara taktım. Çok şükür ikiside sağlam ve çalıştı. Fakat benim anakartımın atx modeli arkadşımda vardı. Onda denedik çalıştı. Bende çalışmadı. Acaba anakart ekrankartını desteklemiyor olabilir mi? Eğer öyleyse aldığım yer Vatan'daki arkadaşlar hep her ekrankartı ve anakart uyumludur diyor. Bu nası işdir ? Anlıyamadım. Anakartım budur.

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000377

Başka kart'ı neden mi ? Anakart'ın PCI Express yuvasında sıkıntı olabilir.

TeknoBurak arkadaşım sorunum için yardım edebilirmisin ?

- - - Güncellendi - - -

Ya sen ne içiyosun arkadaşım ? Aklından çıkanı kulağın duyuyormu ? E5200 işlemciye Z87 Deluxe , sen neyif kafasını yaşıyorsun ?

Adama söylediğin anakart 7** civarlarında fiyatla satılıyor. Arkadaş zaten sistemi o paraya güncellemiş sen ne çıkıp Z87 al diyorsun.

Boş iş yapma zevklede şikayet ediyorum yanlış bilgi vermekten. 3'dür görüyorum bu boş yorumlarını 2 tanede saçma sapan konu.

- - - Güncellendi - - -

Başka kart'ı neden mi ? Anakart'ın PCI Express yuvasında sıkıntı olabilir.

Arkadaşım başka bir ekrankartım olan gt 630 PCI Express slotuna taktım. O çalışdı. Acaba PCI Express sürümleri yani 2.1 gibi. Onlarda sıkıntı olabilir mi ? Ama ekrankartı geriye dönük uyumluymuş. Arkadaşlar lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mertcan Başel, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı