FPS artırmak için önerdiğiniz bir program var mıdır?

Erdium

Decapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
FPS artırmak için önerdiğiniz bir program var mıdır?

Valorant ve birkaç oyun için.

Araştırdığımda birkaç uygulama buldum bunlar: Razer Cortex, Smart Game booster ve Advanced System Care.

Sabah 7'de kalkıp 8'te işte olup akşam 5'te çıkıp ay sonunda maaşla bilgisayarınızı yükseltmekte uzun vadeli bir program sayılabilirse evet var. Ciddi olmak gerekirse bu tür optimizasyon şeylerine çok bulaşan insanlar genelde yaptıkları ayarların ceremesini çekerken daha da dibe batıyorlar evet işlemcini ekran kartını overlock yaparak daha fazla performans elde edebilirsin ya da oyun içi, arayüz ayarları vb ile biraz performans artışı sağlayabilirsin ama en kesin yöntem parçaları yükseltmek. Bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız overlock vb için daha sağlıklı bilgi verebiliriz.

Sabah 7'de kalkıp 8'te işte olup akşam 5'te çıkıp ay sonunda maaşla bilgisayarınızı yükseltmekte uzun vadeli bir program sayılabilirse evet var. Ciddi olmak gerekirse bu tür optimizasyon şeylerine çok bulaşan insanlar genelde yaptıkları ayarların ceremesini çekerken daha da dibe batıyorlar evet işlemcini ekran kartını overlock yaparak daha fazla performans elde edebilirsin ya da oyun içi, arayüz ayarları vb ile biraz performans artışı sağlayabilirsin ama en kesin yöntem parçaları yükseltmek. Bilgisayar özelliklerinizi yazarsanız overlock vb için daha sağlıklı bilgi verebiliriz.
Açıkçası bazı yazdıklarınıza katılmıyorum, özellikle bu konuda gördüğüm kadarıyla yapmış olduğum özel FPS ayarları, hız aşırtmaları ve birçok windows ayarı sayesinde kendi işlemcimden ve ekran kartımdan, kısacası sistemimden daha iyi sisteme sahip arkadaşlardan daha yüksek verim alıyorum. Bu yüzden mesajınızın yarısına katılamadım yarısına katıldım. Dibe batma durumuna katılamadım özellikle, detayları bilmeyen herkes yalnızca Unlost FPS arttırma izleyerek zaten dibe batar ve i5 13400 ile bile kendisinden kötü sistemlerin aldığından düşük verim alır.

QuickCPU, MSi Afterburner ile GPU overlock yapabilirsiniz, Intelligent Standby List Cleaner ile raminizde kullanılan boş belleği temizleyebiliyorsunuz.
Sağolun yorumlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı