Ya adam aşağıya kaynak kodunu yazmış, hala kaynağı olmayan şeyi indirmem diyorsun.
Maymun musun kardeşim kodcu muyum ben bilişim falan mı okudum ya da herkesi öyle mi sanıyorsunuz kaynak dediğim o mu internette bunun ile alakalı başka kaynak var mı onu soruyorum.
Sakin ol. Bilişim okumamış olabilirsin sorun yok bunda fakat konuyla alakalı bilgisi olanlar sana kaynak kodu olduğunu ve kodda sorun olmadığını belirtiyor. Yine son tercihi sana bırakıyorlar zorlama yok.Maymun musun kardeşim kodcu muyum ben bilişim falan mı okudum ya da herkesi öyle mi sanıyorsun kaynak dediğim o mu internette bunun ile alakalı başka kaynak var mı onu soruyorum
İşte o zaman bilmediğin konu hakkında yorum yapmayacaksın.
Hocam 38 dakika önce açılmış bir konudaki uygulamayı kaç tane yabancının denemesini bekliyorsun?Bana başka kaynak gösterin bu program hakkında, bu programı deneyen yararlı olduğunu söyleyen başka yabancı kişi kaynakları gösterin.
Adam programı kendi yapmış sen hala yabancı kaynak diyorsun. Kimse sana indir demiyor, bu kadar basit. Ne uzattın.Bana başka kaynak gösterin bu program hakkında, bu programı deneyen yararlı olduğunu söyleyen başka yabancı kişi kaynakları gösterin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.